Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Serveis a les persones Notícies 2020 Es reprèn el Servei d'Assessorament Jurídic de l'Institut Municipal de Serveis Socials

Es reprèn el Servei d'Assessorament Jurídic de l'Institut Municipal de Serveis Socials

Es reprèn el Servei d'Assessorament Jurídic de l'Institut Municipal de Serveis Socials

S’hi accedeix per mediació d’un professional, que ha fet una valoració de les necessitats de la persona usuària
Es reprèn el Servei d'Assessorament Jurídic de l'Institut Municipal de Serveis Socials Imatge d'arxiu d'atenció a la ciutadania per part de l'equip de professionals de l'IMSST. Foto: Isaias Mena.
18/05/2020

L’Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona (IMSST) ha reprès el funcionament del Servei d’Assessorament Jurídic relacionat amb processos familiars o d’habitatge.

El Servei d’Assessorament Jurídic resol dubtes relacionats amb qüestions familiars com separacions, divorcis, custòdia de fills, impagament de manutencions, etc., i també sobre problemes relacionats amb la pèrdua de l’habitatge, deutes i lloguers.

Al Servei s’hi accedeix per mediació d’un professional dels serveis socials municipals que ha fet una valoració de les necessitats de la persona usuària. 

L’assessorament de temes jurídics relacionats amb la família es fa als diferents centres de serveis socials i els relacionats amb l’habitatge, al Servei Municipal de l’Habitatge (Smhausa).

L’any 2019 es van atendre 245 casos relacionats amb problemes d’habitatge i 189 de processos familiars.

Segells de reconeixement d’administració oberta