Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Serveis a les persones Notícies del 2009 al 2013 La tercera edició de les Jornades de Mediació finalitza amb més de 170 participants

La tercera edició de les Jornades de Mediació finalitza amb més de 170 participants

La tercera edició de les Jornades de Mediació finalitza amb més de 170 participants

Es consoliden com a punt de trobada dels professionals de la mediació
29/11/2013

Les III Jornades de Mediació van finalitzar dimecres amb la participació de més de 170 persones, entre professionals, estudiants i altres persones vinculades al món de la mediació i la gestió positiva de conflictes. El tinent d’alcalde de Serveis a la Persona, Javier Villamayor, ha destacat la bona acollida de les jornades i la importància de la formació permanent dels professionals de la mediació i ha agraït l’esforç conjunt de totes les entitats promotores d’aquest esdeveniment. En aquest sentit, Villamayor ha ressaltat la necessitat de treballar per tal de mantenir recursos públics i privats de mediació al territori que permetin millorar la salut relacional de la població, particularment en aquests temps complexos, i ha defensat el paper de les estratègies mediadores com a vectors de desenvolupament i sostenibilitat social.

Les jornades han estat organitzades per l’Institut Municipal de Serveis Socials, l’Associació de Professionals de la Mediació de les Comarques Tarragonines, el Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya, l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona i el Projecte Educatiu de Ciutat. Durant els tres dies s’han tractat temes com la situació de la mediació en l’actualitat i s’han analitzat casos pràctics de mediació en àmbits com l’hipotecari, la salut, la policial i la mercantil.

Segells de reconeixement d’administració oberta