Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Siad-Dones L'Ajuntament convoca el concurs literari de Relats de Dones i un de còmics

L'Ajuntament convoca el concurs literari de Relats de Dones i un de còmics

L'Ajuntament convoca el concurs literari de Relats de Dones i un de còmics

L'Ajuntament convoca el concurs literari de Relats de Dones i un de còmics Cartell de Relats de Dones
Amb motiu del Dia Internacional de la Dona
05/02/2018


La conselleria de Serveis a la Ciutadania i Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament de Tarragona ha convocat la 18a edició del concurs literari Relats de Dones i enguany, com a novetat, també hi haurà un concurs de còmics amb la intenció d'ampliar i animar a les noies més joves a la participació; les convocatòries són amb motiu del Dia Internacional de la Dona, que se celebra el 8 de març.


Pel que fa al relat s'hi poden presentar narracions curtes, de tema lliure, escrites en català o castellà, amb una extensió que no superi els 4 folis.


En el concurs de còmic s'accepta l'ús de tècniques informàtiques. Les obres es presentaran a una cara, en format Din A4 i constaran d'entre 4 i 6 pàgines.


Es valorarà la utilització no sexista del llenguatge, la qualitat literària i l'originalitat de l'enfocament.


La participació en els concursos està oberta a dones a partir de 16 anys que mantinguin un vincle amb la nostra ciutat. El termini d'admissió d'originals finalitzarà el 25 de febrer.

El primer premi de relats serà un xec-regal per valor de 200 €; el segon premi, 100 € i, el tercer, 50 €. El còmic tindrà un únic premi de xec-regal per valor de 150 €.


Les bases de la convocatòria es poden consultar en aquest enllaç. 

 

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat