Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies

Destaquem

Noticia

19/03/2013

Avui se celebra el Dia Mundial del Treball Social

Aquest any es vol posar l'accent al primer objectiu de l'Agenda, essent el tema del dia: " Promoure la igualtat social i econòmica".

Noticia

11/03/2013

Lliurats els guardons del concurs literari "Relats de dones"

L'acte va coincidir amb la celebració del Dia Internacional de la Dona el passat 8 de març.

Noticia

15/02/2013

Tarragona participa massivament en la flashmob contra la violència cap a les dones i nenes, organitzat a nivell mundial per One Billion Rising.

L'acte va tenir lloc el dijous 14 de febrer a la plaça de la Font, amb la organització del Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD), i el suport de l'Observatori de la Igualtat de la Universitat Rovira i Virgili i de l'Institut Català de les Dones.

Noticia

04/02/2013

Tarragona participa el dijous 14 de febrer en la campanya impulsada per ONE BILLION RISING amb una flashmob a la plaça de la Font

One Billion Rising és una acció organitzada a nivell internacional basada en l'estadística que 1 de cada 3 dones a tot el món seran agredides o violades en algun moment de la seva vida. Això significa que, tenint en compte que la població mundial és de 7 bilions de persones, la situació de violència afecta a més d'un bilió de dones i nenes.

Noticia

08/01/2013

Dijous 10 de gener tindrà lloc una xerrada sobre "Dona, esport i salut"

Es farà a les 19 h a la sala d’actes de l’Ajuntament, i està emmarcada dins els actes paral·lels a l’exposició “Ser dona avui” de la Fundació Dexeus, que es pot visitar fins el proper 13 de gener al Refugi 2 del moll de costa.

Noticia

20/12/2012

L’Ajuntament elaborarà un protocol per aturar el maltractament a la gent gran

Segons la Organització Mundial de la Salut “OMS”, és la forma de violencia més oculta, més silenciada i menys estudiada, i per tant la més desconeguda, detectada i tractada.

Noticia

Les III Jornades de Mediació se celebren a Tarragona a partir del pròxim dilluns

Les activitats se centraran en l’anàlisi de casos pràctics.

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat