Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies

Destaquem

L'Ajuntament amplia el termini de la convocatòria dels ajuts econòmics adreçats a famílies amb escassa capacitat econòmica

05/07/2013 - Els ajuts són per sufragar una part de la quota de l’impost de l’IBI corresponent a l’any 2012 adreçats a famílies i unitats convivencials amb dificultats econòmiques, i les solicituds es podem presentar fins el 12 de juliol.

S'inicia el "Casal d'Estiu Ciutat de Tarragona"

21/06/2013 - Està adreçat als infants de 3 a 12 anys escolaritzats durant el curs escolar 2012-2013.

Nova edició del projecte "Escales Actives 2013" (UTICS), per la unitat tècnica d'inclusió i cohesió social

17/06/2013 - El proper 18 de juny se celebrarà una sessió formativa sobre Gestió d'Escales a l'IMET. El projecte promou la gestió positiva dels conflictes interpersonals.

L’Ajuntament i Ematsa signen un acord per bonificar el rebut de l'aigua a persones amb precarietat econòmica

16/05/2013 - Aquest ajut s’afegeix als que l’Institut Municipal de Serveis Socials ofereix a les famílies més desfavorides per fer front al rebut de l’IBI, de la brossa, a les despeses bàsiques de la llar o les beques per menjadors escolars. Ematsa també ofereix bonificacions a les famílies nombroses.

El dia 5 de maig comença la tercera edició del Festival Eclèctic

26/04/2013 - La 3a edició del Festival Eclèctic que se celebrarà del 5 al 12 de maig al Teatre Metropol. Un any més, un total de 16 grups escènics oferiran un espectacle que suma enguany 240 actors i actrius a escena, a banda dels professionals que hi ha al darrera, amb la voluntat de ser un dels referents dins l’àmbit cultural català en l’especialitat d’aquest festival.

Avui se celebra el Dia Mundial del Treball Social

19/03/2013 - Aquest any es vol posar l'accent al primer objectiu de l'Agenda, essent el tema del dia: " Promoure la igualtat social i econòmica".

Lliurats els guardons del concurs literari "Relats de dones"

11/03/2013 - L'acte va coincidir amb la celebració del Dia Internacional de la Dona el passat 8 de març.

Tarragona participa massivament en la flashmob contra la violència cap a les dones i nenes, organitzat a nivell mundial per One Billion Rising.

15/02/2013 - L'acte va tenir lloc el dijous 14 de febrer a la plaça de la Font, amb la organització del Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD), i el suport de l'Observatori de la Igualtat de la Universitat Rovira i Virgili i de l'Institut Català de les Dones.

Tarragona participa el dijous 14 de febrer en la campanya impulsada per ONE BILLION RISING amb una flashmob a la plaça de la Font

04/02/2013 - One Billion Rising és una acció organitzada a nivell internacional basada en l'estadística que 1 de cada 3 dones a tot el món seran agredides o violades en algun moment de la seva vida. Això significa que, tenint en compte que la població mundial és de 7 bilions de persones, la situació de violència afecta a més d'un bilió de dones i nenes.

Dijous 10 de gener tindrà lloc una xerrada sobre "Dona, esport i salut"

08/01/2013 - Es farà a les 19 h a la sala d’actes de l’Ajuntament, i està emmarcada dins els actes paral·lels a l’exposició “Ser dona avui” de la Fundació Dexeus, que es pot visitar fins el proper 13 de gener al Refugi 2 del moll de costa.

Segells de reconeixement d'administració oberta