Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Serveis Socials Casals d'Estiu

Casals d'Estiu

Amb motiu de les vacances d’estiu i en la línia de garantir el dret al lleure dels infants, tot i les circumstàncies actuals, l’Ajuntament de Tarragona organitza al llarg de cinc setmanes els Casals d’Estiu 2020 tot atenent a les directrius i la normativa específica establerta arran del COVID-19.
 

Dates, horaris, preu i contingut

  • Dates de realització dels casals: del 29 de juny al 31 de juliol.
  • Edats: de 3 a 12 anys. (Els infants de 3 anys hauran d’haver estat matriculats a P3, al curs 2019-2020).
  • Preu: import total, 125 euros (25 euros per setmana). Les inscripcions seran preferentment de cinc setmanes, i, com a mínim, de dues setmanes contínues al llarg del desenvolupament del casal.
  • Horari de les activitats: de 9 a 13 hores. De dilluns a divendres.
  • Centre d’interès: Siguem el canvi que volem veure al món!. Els infants aniran descobrint setmana rere setmana com poden aportar el seu granet de sorra per tal de fer del planeta un lloc millor per viure-hi. La Gaia (l’àvia Terra), els guiarà amb els seus superpoders.
     

Lloc

En total s’ofereixen 170 places distribuïdes per set casals, en diferents zones, nord, centre i ponent. Les activitats es desenvoluparan principalment a les escoles, i es comptarà amb altres espais oberts de la ciutat, ja siguin zones verdes o platges i instal·lacions esportives.

El lloc de realització dels casals queda subjecte a un mínim d’inscripcions. Per aquest o per altres motius justificats, es podrà canviar la ubicació del casal. Cas que s’hagi de realitzar canvi d’ubicació dels infants inscrits en un dels casals es comunicarà prèviament. Es podrà fer retorn de l’import de la quota si la família vol donar de baixa l’infant a l’activitat per aquest motiu.

La gestió dels casals municipals anirà a càrrec de la Fundació Pere Tarrés.

Maneres d'inscriure-s'hi i pagament

El període d’Inscripció i d’abonament de les quotes serà fins al 19 de juny.

Cal que entreu a l'enllaç de sota i formalitzeu la inscripció. Posteriorment, amb el document de pagament realitzareu l’ingrés de la quota i caldrà que envieu el comprovant a sseetarragona@peretarres.org amb nom i cognoms de l’infant, el CODI de referència del casal i el DNI del pare/mare o tutor/a legal que realitza el pagament.

Segells de reconeixement d'administració oberta