Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Serveis Socials Infància i adolescència Equip d'Atenció a la Infància i Adolescència

Equip d'Atenció a la Infància i Adolescència

La gestió, organització, competències i funcions de l’EAIA (Equip d’Atenció a la Infància i Adolescència en alt risc social) municipal de Tarragona estan subjectes al què estableix la normativa de la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència de la Generalitat de Catalunya, pel que respecte a les situacions de risc i alt risc social d’infants i adolescents.

L’EAIA municipal de Tarragona depèn orgànicament de l’IMSST de Tarragona i funcionalment del SAIA (Dept. d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya).

Adreça:
Llar d’Infants “La Taronja”
Campclar 43006 Tarragona
Telèfon:
977 550 220
 
 
Correu electrònic:
Horari d’atenció al públic:
de 9 a 14 h

Objectiu general

El document marc contempla quatre grans eixos d’intervenció que corresponen a les funcions bàsiques dels Equips d’Atenció a la Infància i Adolescència en alt risc social, i que equivalen als seus objectius generals. Els objectius generals de l’EAIA responen al desenvolupament de la Llei 37/91, de 30 de desembre, sobre mesures de protecció dels menors desemparats i de l’adopció, i són els següents:

  • Atenció individualitzada.
  • Suport comunitari.
  • Col·laboració institucional.
  • Suport als professionals.

 

Segells de reconeixement d'administració oberta