Observatori Social - Pla d'Inclusió i Cohesió Social de Tarragona

Esteu aquí: Inici Eines per l’acció Eines per la ciutadania

Eines per la ciutadania

Impulsen a Tarragona un 'Altaveu Ciutadà' per recollir opinions sobre projectes a la ciutat

La Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region impulsa un Altaveu Ciutadà com a eina de govern obert que permeti i faciliti una comunicació bidireccional i el més transparent possible amb la ciutadania. L’eina ha de servir per donar a conèixer la tasca de la Fundació i per apropar-se al ciutadà i reflexionar, explicar, retornar, compartir i fer extensible les decisions per tal de conèixer què opina sobre temes i projectes de la regió innovadora i intel·ligent. L’Altaveu es marca com objectiu arribar entorn a 250 participants per recollir de forma voluntària i continuada les seves opinions i necessitats sobre temàtiques d’interès, tant de la Fundació com dels membres de l’altaveu amb projectes o idees que puguin esdevenir o plantejar-se.

Enllaç

Darrera actualització:  11/01/2019

Una aplicació mòbil alerta sobre situacions de discriminació

Alerta Discriminación' és un projecte de Red Acoge, una federació formada per 18 organitzacions que defensa els drets de les persones immigrants i refugiades, i que compta amb la participació de més de 1.000 persones voluntàries. El seu objectiu és acabar amb la invisibilització de la discriminació que pateixen cada dia milers de persones.


Enllaç
 

Darrera actualització:  28/12/2018

Conferència de Jordi Naudó "Sexualitat i afectivitat a la vellesa"

Els centres DIXIT de Barcelona i Tarragona van acollir dues edicions d'aquesta xerrada en les quals es va parlar sobre els factors psicosocials del desenvolupament afectiu en la gent gran, així com dels mites i creences que acompanyen aquest col·lectiu en matèria sexual. En l'enllaç podreu accedir al contingut de la conferència.

Darrera actualització:  04/12/2018

Icones per la diversitat

Wàitala crea icones inclusives i lliures de sexisme que posa a l'abast d'entitat, administracions i empreses. Es tracta de 34 icones que reflecteixen conceptes que fins ara no s'han vist representats o que s'han mostrat de manera estereotipada. El material gràfic es pot descarregar de manera gratuïta. Només cal registrar-s'hi amb una adreça de correu electrònic, on fan arribar l'enllaç a la descàrrega. Està especialment pensat per a entitats de l'economia social i solidària, administracions i institucions, empreses sensibles a la diversitat i a qualsevol persona que les vulgui fer servir en les seves accions de comunicació, senyalització d'espais compartits, etc.

Enllaç

Darrera actualització:  03/12/2018

Dossier temàtic: Gestió de les emocions

El coneixement, la gestió i el desenvolupament de les habilitats emocionals en l’àmbit personal, social i laboral és un tema d’interès creixent. Ser conscients del què ens passa i aprendre a controlar els nostres sentiments i emocions contribueix al nostre benestar més íntim però també a acomplir la tasca com a professionals de la intervenció social de forma més eficaç i serena. Els materials del dossier permeten conèixer diversos aspectes d’aquest tema.

Enllaç

Darrera actualització:  23/10/2018

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat