Observatori Social - Pla d'Inclusió i Cohesió Social de Tarragona

Esteu aquí: Inici Eines per l’acció Formació

Formació

En aquest apartat trobareu informació diversa sobre jornades, conferències, cursos i activitats formatives relacionades amb la inclusió i cohesió social.

 

Destacats

 

Properament 

Els objectius d'aquesta sessió oferta per part del Col·legi de Treballadors i treballadores socials, son millorar els recursos i les habilitats pel desenvolupament professional saludable, i oferir un espai per l'aprenentatge, el debat i la reflexió sobre els factors psicosocials implicats en el continu de salut — malaltia. Dia: 17 febrer 2019 Horari: 9 a 13.30 Lloc:  TSCAT Tarragona c/ Barcelona 9, baixos 1a.
 

Aquesta Càpsula és una oportunitat única per conèixer des de dins i gràcies a la Raquel, l’autisme. Com es reconeix, com se sent, les seves qualitats i alhora també dificultats amb els i les altres, amb un equip de treball, amb persones autistes... Data: Dilluns, 3 de març, a les 19.00h. Lloc: Seu social del CEESC a Tarragona.

En aquest taller s’oferiran eines, estratègies i reflexions que ajudin a la millora de la tasca d’acompanyament dels professionals, a partir de l’autoconeixement i la cura del propi benestar. Data: dimarts, 21 d'abril, de 17.00 h a 20.00 h. Lloc: Seu del CEESC a Tarragona.

Futures dates importants

  •  

Al llarg de l'any

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat