Observatori Social - Pla d'Inclusió i Cohesió Social de Tarragona

Esteu aquí: Inici Eines per l’acció Formació

Formació

En aquest apartat trobareu informació diversa sobre jornades, conferències, cursos i activitats formatives relacionades amb la inclusió i cohesió social.

 

Destacats

 

Properament 

Et costa trobar feina? En aquesta càpsula aprendràs a identificar els 10 errors més freqüents en la cerca de treball Data: Divendres 8 de novembre de 2019 Horari: 9.30 a 12.30 h Lloc: Centre Cívic de Sant Salvador – Av. Pins, s/n

 

El I Congrés d’Habitatge de Catalunya reunirà a una setantena d’entitats en una assemblea multitudinària per decidir el futur del moviment en defensa de l’habitatge digne. La jornada, de caràcter gratuït, se celebrarà els dies 16 i 17 de novembre a Barcelona. 

Una xerrada on s’explicaran hàbits de vida saludables i la importància de modificar o bé mantenir-ne d’altres, rellevant la importància de la nostra felicitat per la nostra salut mental i física.

Es tracta d'una formació semipresencial impartida per la Creu Roja de 50 h i inclou pràctiques a la Creu Roja Tarragona Dates: del 17 d'octubre al 17 de novembre. Més informació

Es tracta d'un curs formatiu de 187 hores. Data inici: octubre 2019 fins gener 2020. Lloc de realització: Fundació Formació i Treball. c/Apodaca núm. 12 Horari de les classes: De dilluns a divendres de 9.30 a 13.00 h. 

L’Institut Català de les Dones, en col·laboració amb l’Escola d’Administració Pública de Catalunya us presenta aquesta formació sobre la importància d’incorporar la perspectiva de gènere a les polítiques públiques. Dia: 4/11/ 2019 Horari: de 9.30 a 12.30 hores Lloc: Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya a Tarragona (Sala Pau Casals) C. Sant Francesc, 3 Tarragona

Anàlisi de l’Ordenament jurídic de l’atenció a la persona en matèria social, que requereix d’especialistes en el món del dret que operin a les administracions públiques i llurs sectors dependents, al tercer sector i a l’àmbit privat, així com l’especialització jurídica dels professionals del món dels serveis socials, que operen en aquests àmbits. Dia: 29 de novemre Hora: de 9.15 a 14.15h Lloc: CaixaForum Barcelona. Avinguda Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8. Barcelona.

Futures dates importants

Convidem a tot el personal tècnic dels ens locals a assistir a la jornada de participació del Pacte Nacional per a la Interculturalitat que es durà a terme a Tarragona. Dia: 12 de desembre Hora: de 10.30 a 13.30 h Lloc: Casal Cívic Tarragona Carrer Riu Llobregat, s/n, 43006 Tarragona

 

Al llarg de l'any

  • Cursos de català per al 2019
    L’oferta  inclou nivells que van des de l'inicial fins al superior, en les modalitats presencial, en línia i combinada. Els cursos permeten obtenir certificats equivalents oficialment als certificats oficials de la Direcció General de Política Lingüística. A més de l’oferta general, que s’ha llançat amb l’eslògan “Connecta’t al català”, el CPNL organitza cursos a mida adreçats a les organitzacions i empreses per atendre necessitats específiques de llengua i aportar els recursos i les pràctiques necessàries d'expressió oral, escrita i de gramàtica.

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat