Observatori Social - Pla d'Inclusió i Cohesió Social de Tarragona

Esteu aquí: Inici Eines per l’acció Formació

Formació

En aquest apartat trobareu informació diversa sobre jornades, conferències, cursos i activitats formatives relacionades amb la inclusió i cohesió social.

 

Destacats

 

Properament 

Curs impartitat per part de Creu Roja, es tracta d'un curs semipresencial amb una durada de 15h online i 5h presencials. Data: del 26 de setembre al 26 d'octubre. Horari: de 9h a 14h Lloc: Creu Roja Tarragona Av. Andorra, 61. Inscripcions: croja@creuroja.org o telf. 977245062

Es tracta d'un curs formatiu de 187 hores. Data inici: octubre 2019 fins gener 2020. Lloc de realització: Fundació Formació i Treball. c/Apodaca núm. 12 Horari de les classes: De dilluns a divendres de 9.30 a 13.00 h. 

L’Institut Català de les Dones, en col·laboració amb l’Escola d’Administració Pública de Catalunya us presenta aquesta formació sobre la importància d’incorporar la perspectiva de gènere a les polítiques públiques. Dia: 4/11/ 2019 Horari: de 9.30 a 12.30 hores Lloc: Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya a Tarragona (Sala Pau Casals) C. Sant Francesc, 3 Tarragona

Futures dates importants

L’ACUP organitza el seminari ‘Innovació i reptes socials a Catalunya’. En aquest seminari es presentarà l’Agenda d’Innovació Social a Catalunya per al període 2019-202. Dia: l 18 de setembre Horari: 9.30 a 13.45h Lloc: Palau Macaya (Passeig Sant Joan 108).

Aquesta trobada vol també visibilitzar les estratègies de les dones per fer front a situacions de violència masclista, i compartir així experiències d’autoorganització i de resistència d’arreu del món.
Organitza: l’Institut Català de les Dones Dies: propers 22 i 23 d’octubre Lloc: antiga fàbrica Fabra i Coats.
 

 

Al llarg de l'any

  • Cursos de català per al 2019
    L’oferta  inclou nivells que van des de l'inicial fins al superior, en les modalitats presencial, en línia i combinada. Els cursos permeten obtenir certificats equivalents oficialment als certificats oficials de la Direcció General de Política Lingüística. A més de l’oferta general, que s’ha llançat amb l’eslògan “Connecta’t al català”, el CPNL organitza cursos a mida adreçats a les organitzacions i empreses per atendre necessitats específiques de llengua i aportar els recursos i les pràctiques necessàries d'expressió oral, escrita i de gramàtica.

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat