Observatori Social - Pla d'Inclusió i Cohesió Social de Tarragona

Esteu aquí: Inici Eines per l’acció Formació

Formació

En aquest apartat trobareu informació diversa sobre jornades, conferències, cursos i activitats formatives relacionades amb la inclusió i cohesió social.

 

Destacats

  • Formació per a cuidadores i cuidadors de persones dependents

La formació va dirigida  a persones cuidadores de familiars en situació de dependència. L’objectiu es realitzar una atenció grupal psicosocial i psicoterapèutica.

La finalitat és proporcionar un espai d'informació i reflexió per compartir amb els altres i per facilitar una major comprensió de la situació en la qual es troben i de les dificultats que viuen. Un lloc que els permeti pensar sobre quines actituds incideixen negativament en el seu propi benestar, i desenvolupar aquells recursos que tenen per procurar-se un ambient i convivència més favorable.

Conèixer i aprendre a utilitzar recursos de la xarxa així com donar pautes per l’auto cura de la persona cuidadora.

Informació i inscripcions 667 484 298

 

Properament 

El Congrés de l’Acció Social – Inclusió.cat és un esdeveniment adreçat a tots els agents del Sistema Català de Serveis Socials que, sumant-se a altres congressos del sector, vol incentivar la creació de coneixement basat en l’evidència, per enfortir les disciplines acadèmiques i professionals en l’àmbit dels serveis socials. Dies: 3 i 4 de juliol del 2019 Lloc:  Aula Magna de la UVic-UCC C/ de la Laura, 13 Vic, Barcelona 08500 

Un trajecte d’impacte on repassarem les diferents visions i tractament de la dona al llarg del temps. Una sessió compresa per fixar amb perspectiva i autoperspectiva el valor suficient per reafirmar-nos i apoderar-nos emocionalment com a dona i com a dones. Dia: 2 de juliol Hora: de 18 a 20h Lloc: Espai Jove Kesse / Gratuït. Destinat a noies de 14 a 20 anys.

 

Futures dates importants

 

 

Al llarg de l'any

  • Cursos de català per al 2019
    L’oferta  inclou nivells que van des de l'inicial fins al superior, en les modalitats presencial, en línia i combinada. Els cursos permeten obtenir certificats equivalents oficialment als certificats oficials de la Direcció General de Política Lingüística. A més de l’oferta general, que s’ha llançat amb l’eslògan “Connecta’t al català”, el CPNL organitza cursos a mida adreçats a les organitzacions i empreses per atendre necessitats específiques de llengua i aportar els recursos i les pràctiques necessàries d'expressió oral, escrita i de gramàtica.

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat