Observatori Social - Pla d'Inclusió i Cohesió Social de Tarragona

Esteu aquí: Inici Eines per l’acció Subvencions

Subvencions

2019

Projecte de finançament europeu que té l’objectiu de, precisament, combatre el discurs de l’odi i l’augment de la intolerància als països membres de la Unió Europea. A Catalunya, el Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat de Catalunya s’ha fet ressò d’una convocatòria que interpel·la directament les entitats sense afany de lucre.  Les entitats s’hi podran presentar fins al 24 d’abril del 2019. 

​La convocatòria per demanar préstecs a llarg termini es va obrir l’1 de març i es tancarà l’1 d’abril. El Fons SAAD té actualment una dotació total de 86 milions d’euros, dels quals en destinarà 15 a la convocatòria d’enguany. Entre el 2009 i el 2018 la Comissió d’Inversions i Seguiment del Fons SAAD ha destinat 57,6 milions a 30 projectes. Enllaç a la web del Fons SAAD .  

L'Ajuntament  convoca la concessió de subvencions a les associacions de veïns i federacions veïnals de Tarragona per les activitats realitzades durant el 2019. Podran sol·licitar les subvencions, totes les associacions de veïns de Tarragona, registrades al Registre d'Entitats Municipal, i que es trobin al corrent de les seves obligacions tributàries, amb la Seguretat Social i  al corrent dels seus deutes amb l'Ajuntament.
D’altra banda, també s’ha convocat la concessió de subvencions a les entitats de la ciutat per a la realització d’actes propis. Termini de presentació de les sol·licituds: 4 de març del 2019
 

La plataforma Xarxanet ha creat un document on es recullen un seguit de convocatòries de finançament, subvencions, premis i beques, que es van repetint cada any. És per això que en el següent document les trobareu totes classificades per mesos, àmbits temàtics i tipus de finançament.

 

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies convoca subvencions destinades a la realització d'accions formatives dins del programa Formació amb Compromís de Contractació gestionades per entitats de formació. Termini convocatòria:  01/04/2019 fins 15/04/2019. Bases de la convocatòria

 

L'Obra Social La Caixa obre convocatòria amb la finalitat de promoure la inclusió social i la vida independent de persones amb discapacitat o en situació de vulnerabilitat social a través d’actuacions integrals i de programes d’inclusió residencial. Termini convocatòria: 12/02/2019  fins 12/03/2019. Bases de la convocatòria.

 

​El Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social, a través del Instituto de la Juventud, convoca subvencions per tal d'incentivar la participació dels joves i les organitzacions en activitats de solidaritat accessibles i promoure la inclusió social, principalment mitjançant el voluntariat. Termini convocatòria: 29/01/2019 fins 07/02/2019 Bases de la convocatòria
 

L'Obra Social La Caixa obre convocatòria amb la finalitat d'impulsar projectes per a la promoció de la vida independent, l’autonomia i la qualitat de vida de la gent gran i de les persones amb discapacitat, malaltia mental o altres malalties, així com també atendre les necessitats del seu entorn familiar. Termini convocatòria: 14/01/2019 fins 12/02/2019 Bases de la convocatria

 

​L'Obra Social La Caixa obre nova convocatòria destinada a pal·liar els factors que constitueixen una barrera a la implantació en el medi rural dels serveis que possibiliten una millor qualitat de vida i la igualtat d’oportunitats de les persones que hi viuen.
Termini convocatòria: 25/03/2019 fins 25/04/2019 Bases de la convocatòria 

 

Comparteix

arxivat sota:
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat