Observatori Social - Pla d'Inclusió i Cohesió Social de Tarragona

Esteu aquí: Inici Eines per l’acció Subvencions

Subvencions

 

2018

 • Ajuts a projectes d'iniciatives socials 2018. Acció social a l'àmbit rural.

  Aquesta convocatòria té com a finalitat impulsar projectes adaptats a les característiques específiques i a les necessitats psicosocials en el medi rural d’infants, joves, dones, gent gran, persones amb discapacitat o malaltia mental i persones en risc de pobresa o exclusió social. Termini: del 30 d'abril al 21 de maig 2018. Bases.

 • Ajuts a projectes d'iniciatives socials 2018. Interculturalitat i acció social. 

  L'Obra Social La Caixa obre convocatòria amb la finalitat de donar suport a projectes d’intervenció social per la construcció de societats inclusives que cada cop són més diverses i complexes. Amb aquesta convocatòria volen impulsar projectes que fomentin la convivència ciutadana intercultural i el desenvolupament social, i que potenciïn la igualtat d’oportunitats per a totes les persones, per promoure una societat present i futura més justa i cohesionada. Termini: del 9 al 30 d’abril de 2018. BasesGuia sol·licitud.

 • Ajuts a projectes d'iniciatives socials 2018. Inserció sociolaboral

  Aquesta convocatòria de l'Obra Social La Caixa té com a finalitat la inclusió sociolaboral de persones en situació de vulnerabilitat social i de persones amb discapacitat, tot reforçant-ne les capacitats, millorant l’ocupabilitat i facilitant l’adequació a les necessitats de l’empresa. Termini: del 19 de març al 9 d'abril 2018. Bases

 • Ajuts a projectes d'iniciatives socials 2018. Habitatges per a la inclusió social.

  Aquesta convocatòria té com a finalitat promoure la inclusió social i la vida independent de persones amb discapacitat o en situació de vulnerabilitat social a través d’actuacions integrals i de programes d’inclusió residencial. Termini: del 26 de febrer al 19 de març 2018. Bases.

 • IX Premis Atades 2018.

  Esta asociación convoca la IX Edición de los Premios Atades como fórmula de reconocimiento de actividades, públicas o privadas, a favor del desarrollo de una sociedad abierta dónde sea posible integrar plenamente a personas con discapacidad intelectual. Se establecen dos modalidades: “Premio al proyecto o programa que mejore la calidad de vida de las personas con discapacidad intelectual” y “Premio al proyecto de imagen o comunicación que de proyección a las personas con discapacidad intelectual y sus actividades”. Termini: fins el 07/03/2018. Bases.

 • Convocatoria 2018 del Projecte “Involucrados” d'ajudes a iniciatives solidàries.

  El Grup Cortefiel ha llençat l’edició 2018 del Projecte “Involucrados” per a la selecció de projectes solidaris que seran beneficiaris de la recaptació dels rasclets que es celebrin durant l’any. Termini: del 5 de febrer al 2 de març del 2018. Bases

 • Ajuts projectes iniciatives socials 2018. Luita contra pobresa infantil i exclusió social.

  Aquesta convocatòria té com a finalitat facilitar la promoció, el desenvolupament integral i la igualtat d’oportunitats de les persones en situació de pobresa i vulnerabilitat social. Termini: del 5 al 26 de febrer 2018. Bases

 •  IX edición de Talento Solidario

  Desde el Programa Talento Solidario, nuestra intención es acompañar a las organizaciones en su proceso de profesionalización y hacerles más fácil el camino para llegar a ser un modelo de organización referente. Para ello, con esta convocatoria pretendemos ayudar a las entidades sociales a: Analizar su situación de partida, visualizar que áreas clave de dicho proceso deberían contemplar, proporcionar las herramientas y recursos necesarios, y sentirse parte de una comunidad. Termini: 31/01 - 21/02/2018. Bases. Més info.

 • Convocatòria de projectes investigació o assistencials, Fundació Inocente, Inocente. 

  ​​La Fundación Inocente, Inocente obre la seva Convocatòria Anual d'Ajudes en què seleccionarà projectes assistencialsd'investigació relacionats amb el càncer infantil. Termini: 24/01 - 02/03/2018. Bases i més info.

 • 6a edició Premis d’Acció Social Mercè Bañeras i Maria Figueras

  Aquest premis són una iniciativa de Plataforma Educativa per al foment de la corresponsabilitat ciutadana, l’emprenedoria i la innovació social. Termini: 18/01 - 04/04/2018. Participa-hi!

 • Ajuts a projectes d'iniciatives socials 2018. Promoció de l’autonomia i atenció a l’envelliment, a la discapacitat i a la malaltia.

  Aquesta convocatòria té com a finalitat promoure la vida independent, l’autonomia i la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i també la de les que, per raons d’envelliment o malaltia, pateixen el deteriorament de les seves capacitats i de la salut. Termini: del 15 de gener al 5 de febrer 2018. Bases.

 • Premi Solidaritat 2017

  L'Institut de Drets Humans de Catalunya (IDHC) convoca una nova edició d'aquet Premi que vol reconèixer col·lectius i entitats destacats en la lluita pels drets humans. Termini: 21/12/2017 - 31/01/2018. Bases. Per inscriure't cal omplir aquest formulari i enviar-lo al correu institut@idhc.org

 • Premis Dependència i Societat 2018 de la Fundación Caser

  La Fundación Caser convoca una nova edició dels seus premis anuals que volen reconèixer la tasca de persones i entitats que s'hagin distingit en la integració i millora de la qualitat de vida de les persones en situació de dependència i / o discapacitat. Termini: 11/12/2017 - 15/03/2018. Bases i més info.

 • Premi a la Millor Iniciativa d'Acció Social. 

  La Fundació MAPFRE engega una nova edició dels seus Premis amb l'objectiu de reconèixer el compromís social i la tasca de persones i institucions que busquen millorar la societat. Aquest premi en concret reconeix els mèrits d'una persona o entitat que dugui a terme una destacada i efectiva iniciativa social en benefici de les persones menys afavorides. Termini: 01/11/2017 - 01/03/2018. Bases. Inscriu-t'hi!

 • Segona edició del concurs Hip-hop per la Pau
  Amb motiu de la commemoració del Dia Escolar de la Noviolència i la Pau, l'Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) vol sensibilitzar la població i promoure la creativitat de l'alumnat de les escoles i centres. Termini: 25/09/2017 - 30/01/2018. Bases. Inscriu-t'hi!

 • "Historias en red" 2018

  Bankia i la Fundació Lo Que De Verdad Importa (LQDVI) engeguen la quarta edició de "Historias en red" per a donar suport a joves que tinguin idees per a realitzar una acció solidària i de voluntariat amb una ONG. Termini: 04/09/2017 - 08/12/2017. Bases. Accés al tràmit.

   

2017

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat