Observatori Social - Pla d'Inclusió i Cohesió Social de Tarragona

Esteu aquí: Inici Eines per l’acció Subvencions

Subvencions

 

2018

 • Ajuts a projectes d'iniciatives socials 2018. Promoció de l’autonomia i atenció a l’envelliment, a la discapacitat i a la malaltia.

  Aquesta convocatòria té com a finalitat promoure la vida independent, l’autonomia i la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i també la de les que, per raons d’envelliment o malaltia, pateixen el deteriorament de les seves capacitats i de la salut. Termini: del 15 de gener al 5 de febrer 2018. Bases.

 • Ajuts a projectes d'iniciatives socials 2018. Luita contra la pobresa infantil i l’exclusió social.

  Aquesta convocatòria té com a finalitat facilitar la promoció, el desenvolupament integral i la igualtat d’oportunitats de les persones en situació de pobresa i vulnerabilitat social. Termini: del 5 al 26 de febrer 2018. Bases

 • Ajuts a projectes d'iniciatives socials 2018. Habitatges per a la inclusió social.

  Aquesta convocatòria té com a finalitat promoure la inclusió social i la vida independent de persones amb discapacitat o en situació de vulnerabilitat social a través d’actuacions integrals i de programes d’inclusió residencial. Termini: del 26 de febrer al 19 de març 2018. Bases.
   

 • Ajuts a projectes d'iniciatives socials 2018. Inserció sociolaboral. 

  Aquesta convocatòria de l'Obra Social La Caixa té com a finalitat la inclusió sociolaboral de persones en situació de vulnerabilitat social i de persones amb discapacitat, tot reforçant-ne les capacitats, millorant l’ocupabilitat i facilitant l’adequació a les necessitats de l’empresa. Termini: del 19 de març al 9 d'abril 2018. Bases
   
 • Ajuts a projectes d'iniciatives socials 2018. Interculturalitat i acció social. 

  L'Obra Social La Caixa obre convocatòria amb la finalitat de donar suport a projectes d’intervenció social per la construcció de societats inclusives que cada cop són més diverses i complexes. Amb aquesta convocatòria volen impulsar projectes que fomentin la convivència ciutadana intercultural i el desenvolupament social, i que potenciïn la igualtat d’oportunitats per a totes les persones, per promoure una societat present i futura més justa i cohesionada. Termini: del 9 al 30 d’abril de 2018. Bases. Guia sol·licitud.
   
 • Ajuts a projectes d'iniciatives socials 2018. Acció social a l'àmbit rural.

  Aquesta convocatòria té com a finalitat impulsar projectes adaptats a les característiques específiques i a les necessitats psicosocials en el medi rural d’infants, joves, dones, gent gran, persones amb discapacitat o malaltia mental i persones en risc de pobresa o exclusió social. Termini: del 30 d'abril al 21 de maig 2018. Bases.
   

 • Premi Solidaritat 2017

  L'Institut de Drets Humans de Catalunya (IDHC) convoca una nova edició d'aquet Premi que vol reconèixer col·lectius i entitats destacats en la lluita pels drets humans. Termini: 21/12/2017 - 31/01/2018. Bases. Per inscriure't cal omplir aquest formulari i enviar-lo al correu institut@idhc.org

 • Premis Dependència i Societat 2018 de la Fundación Caser

  La Fundación Caser convoca una nova edició dels seus premis anuals que volen reconèixer la tasca de persones i entitats que s'hagin distingit en la integració i millora de la qualitat de vida de les persones en situació de dependència i / o discapacitat. Termini: 11/12/2017 - 15/03/2018. Bases i més info.

 • Premi a la Millor Iniciativa d'Acció Social. 

  La Fundació MAPFRE engega una nova edició dels seus Premis amb l'objectiu de reconèixer el compromís social i la tasca de persones i institucions que busquen millorar la societat. Aquest premi en concret reconeix els mèrits d'una persona o entitat que dugui a terme una destacada i efectiva iniciativa social en benefici de les persones menys afavorides. Termini: 01/11/2017 - 01/03/2018. Bases. Inscriu-t'hi!

 • Segona edició del concurs Hip-hop per la Pau
  Amb motiu de la commemoració del Dia Escolar de la Noviolència i la Pau, l'Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) vol sensibilitzar la població i promoure la creativitat de l'alumnat de les escoles i centres. Termini: 25/09/2017 - 30/01/2018. Bases. Inscriu-t'hi!

 • "Historias en red" 2018

  Bankia i la Fundació Lo Que De Verdad Importa (LQDVI) engeguen la quarta edició de "Historias en red" per a donar suport a joves que tinguin idees per a realitzar una acció solidària i de voluntariat amb una ONG. Termini: 04/09/2017 - 08/12/2017. Bases. Accés al tràmit.

   

2017

Compartir

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat