Observatori Social - Pla d'Inclusió i Cohesió Social de Tarragona

Esteu aquí: Inici Informes i indicadors Recerques empíriques Informe Foessa 2016: "Exclusió Social i Recuperació Econòmica"

Informe Foessa 2016: "Exclusió Social i Recuperació Econòmica"

L'evolució de la realitat social que venim detectant cada any ens planteja preguntes que van més enllà de la seva pròpia fenomenologia i de la seva vigència temporal. Davant d'aquesta dinàmica de canvi constant i de consolidació vetllada de determinades estructures, a la Fundació som conscients de la necessitat d'analitzar, de manera continuada, els diversos aspectes, problemes i situacions que s'estan plantejant.

Amb aquest objectiu es posa en marxa el nou projecte d'elaborar anualment un document d'Anàlisi i Perspectives sobre pobresa, desigualtat, exclusió i desenvolupament social a Espanya.

Aquesta iniciativa neix amb la vocació d'esdevenir una eina clau de la Fundació a l'hora de dimensionar la seva activitat i avançar en la seva missió d'analitzar alguns elements de l'estructura social i la seva dinàmica, i d'aprofundir en aquells aspectes especialment significatius, que permetin interpretar tant la conjuntura puntual com la pròpia situació social.

 

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat