Observatori Social - Pla d'Inclusió i Cohesió Social de Tarragona

Esteu aquí: Inici Informes i indicadors Recerques empíriques

Recerques empíriques

Informe de DADES SOCIODEMOGRÀFIQUES DE LA CIUTAT DE TARRAGONA (Oficina Tècnica del Pla Local d’Inclusió i Cohesió Social de Tarragona, 2015)

Un any més, des de l’Observatori Social de Tarragona, a través de l’Oficina Tècnica del Pla Local d’Inclusió i Cohesió Social de Tarragona, es pretén oferir amb aquesta informe sociodemogràfic de ciutat, una radiografia de l’estructura de la població a la ciutat de Tarragona, així com també dels diversos barris i/ o zones que la composen. Aquest és el segon any que ens disposem a realitzar un estudi sociodemogràfic de la ciutat, amb el propòsit de continuant realitzar-lo en anys següents. 

Darrera actualització:  10/04/2018

Informe "El Estado de la Pobreza: seguimiento del indicador de riesgo de pobreza y exclusión social en España 2009-2015" (EAPN)

La Xarxa Europea de Lluita contra la Pobresa i l'Exclusió Social presenta el seu sisè informe anual de seguiment de l'indicador AROPE a Espanya i les seves comunitats autònomes, i ofereix a la societat espanyola i europea una avaluació minuciosa del grau de compliment de l'objectiu social especificat en l'estratègia 2020 per al conjunt del territori nacional, així com de les conseqüències de la crisi i de les polítiques implementades per enfrontar-se a ella en l'àmbit de la pobresa i / o exclusió social.

En aquest sisè informe es mostren els canvis registrats en el nombre de persones en risc de pobresa i / o exclusió social mitjançant l'estudi de l'evolució de l'indicador AROPE i dels seus components, entre els anys 2009 i 2015, en funció de diferents criteris o variables, entre els quals destaca el territorial.

Darrera actualització:  29/03/2018

Informe Mujeres directivas: En el camino hacia la alta dirección (Grant Thornton, 2015)

El porcentaje de mujeres en la dirección de las empresas no ha cambiado prácticamente durante la última década. En Europa, los países del Este lideran el ranking y Europa Occidental ha hecho algunos progresos, Japón, India y Alemania siguen en las últimas posiciones de la clasificación mundial. El estudio revela cuatro tendencias en la carrera profesional de las mujeres frente a la de los hombres directivo.

Darrera actualització:  10/04/2018

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat