Observatori Social - Pla d'Inclusió i Cohesió Social de Tarragona

Esteu aquí: Inici Informes i indicadors Recerques empíriques

Recerques empíriques

Enquesta estatal sobre l'ús de drogues als estudiants d'ensenyaments secundaris 1994-2010 (ESTUDES)

Enquesta ESTUDES amb dades de 2010 que té com objectiu conèixer la situació i les tendències del consum de drogues entre els estudiants de 14-18 anys que cursen Ensenyaments Secundaris. Amb els resultats és vol obtindré informació per dissenyar i avaluar polítiques dirigides a prevenir el consum i els problemes de drogues, sobretot en àmbits familiars i/o escolars.

Darrera actualització:  21/12/2017

Informe 'Panel sobre discriminació per origen racial o étnic (2010): la percepció de les potencials víctimes'

Informe que posa de manifest que la discriminació basada amb l’origen racial o ètnic de les persones continua estan present a la nostra societat. En aquest estudi, per primer cop, es posa l’accent sobre les percepcions que tenen sobre aquest fenomen les principals persones afectades “les potencials víctimes”. La seva visió es important a l’hora de combatre aquest fenomen i construir, conjuntament i a través de la participació, una societat més igualitària, lliure i justa.

Darrera actualització:  30/01/2018

La infancia en los presupuestos. Estimación de la inversión en políticas relacionadas con la infancia en España y su evolución entre 2007-13 (Unicef)

El presente estudio responde al objetivo fundamental de avanzar una propuesta metodológica para cuantificar la inversión publica en la infancia en España. En este sentido, a partir de una estimación de los recursos destinados por la Administración Pública a las principales políticas relacionadas con la infancia, se analiza tanto el peso de la infancia en las finanzas públicas como la evolución de dicha inversión en los últimos años (2007-2013) con el fin de comprobar si y cómo se prioriza a la infancia en la asignación de los recursos públicos y qué impacto ha tenido la crisis económica sobre dicha inversión.

Darrera actualització:  21/12/2017

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat