Observatori Social - Pla d'Inclusió i Cohesió Social de Tarragona

Esteu aquí: Inici Notícies 17 de maig: Dia Internacional contra les LGBT-Fòbies a Tarragona

17 de maig: Dia Internacional contra les LGBT-Fòbies a Tarragona

17 de maig: Dia Internacional contra les LGBT-Fòbies a Tarragona

El SAI Tarragona organitza diverses activitats amb motiu d'aquesta commemoració
14/05/2018


Des del Servei d'Atenció Integral a les Diversitats Sexuals i de Gèneres SAI Tarragona ens complau convidar-te a les diferents activitats en commemoració al dia 17 de maig, Dia Internacional Contra les LGBT-fòbies. 
 
Dilluns 14 de maig

A les 11.30 h, començarem els actes amb una roda de premsa l'Ajuntament de Tarragona on es presentaran els diferents actes de la setmana i també es mostraran de manera reduïda les dades i resultats del primer any del SAI, Servei d'Atenció Integral a les Diversitats Sexuals i de Gèneres, com també un petit resum dels resultats de la diagnosi del municipi en l'àmbit LGBTI.
 
Dimarts 15 de maig 

A partir de les 18 h, a l'Espai Jove Kesse, es passarà del documental Homo Baby Boom per tal de reflexionar sobre les polítiques LGBT passades, presents i futures; posteriorment, es donarà pas a la presentació d'OASIS Colònies d'estiu per adolescents i joves LGBT, a càrrec del sociòleg i activista Miquel Missè i Sara Barrientos del Projecte OASIS. Entrada gratuïta.
 
Dimecres 16 de maig 

A les 18 h a l'IMET (Institut Municipal d'Educació de Tarragona) les entitats i col·lectius del municipi, Colectivo FRIDAS, Associació DHIDES, Col·lectiu H2o LGBT, ASSEXORA'TGN i la Universitat Rovira i Virgili duran a terme una taula rodona per tal de reflexionar sobre les polítiques feministes i LGBT de la ciutat, objectius aconseguits, mancances, reptes i futurs horitzons. Entrada gratuïta.
 
Dijous 17 de maig 

Ens trobareu al Teatre Tarragona de 9 h a 12.45 h on es presentaran les dades del primer any de funcionament del SAI Servei d'Atenció Integral a les Diversitats Sexuals i de Gèneres, a càrrec del Col·lectiu H2o LGBT, Col·legi de Psicologia de Tarragona i el Col·legi d'Advocats de Tarragona. Tot seguit, es presentaran les resultats de la diagnosi municipal en la realitat LGBTI+. I per finalitzar la jornada, es parlarà sobre la situació actual de la realitat LGTBI-fòbica a Catalunya; la xerrada anirà a càrrec de l'Observatori Contra l'Homofòbia. Entrada gratuïta.

Per finalitzar la jornada, a les 13 h, a les escales de l'Ajuntament de Tarragona, es realitzarà la lectura del manifest.

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat