Observatori Social - Pla d'Inclusió i Cohesió Social de Tarragona

Esteu aquí: Inici Notícies Notícies 2019 La Fundació Onada busca persones voluntàries per desitjar el "bon dia" a persones grans.

La Fundació Onada busca persones voluntàries per desitjar el "bon dia" a persones grans.

La Fundació Onada busca persones voluntàries per desitjar el "bon dia" a persones grans.

La Fundació Onada busca persones voluntàries per desitjar el "bon dia" a persones grans. Marta Totusaus, trabajadora social de la fundación. FOTO: cedida FONT: Diari de Tarragona
02/08/2019

Fins ara era una tasca que realitzava la treballadora social de la Fundació Onada i a partir d'ara es vol ampliar el servei amb persones voluntàries. Aquestes si la persona gran mantenen cada matí, entre les 10 i les 11 h, uns minuts de conversa amb l'objectiu de comprovar el seu estat de salut, si tenen les necessitats cobertes i detectar si existeixen sentiments de soledat. Les persones interessades a col·laborar com a voluntàries rebran una formació per saber com manejar cada cas. Per altra banda, la selecció de les persones beneficiàries del programa es farà per part dels Serveis Socials, que és qui té constància de les dades de les persones grans que viuen soles i podrien necessitar-ho, aquestes se'ls oferirà entrar al programa de forma voluntària.

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat