Observatori Social - Pla d'Inclusió i Cohesió Social de Tarragona

Esteu aquí: Inici Notícies Programa Tarragona Saludable 2018

Programa Tarragona Saludable 2018

Programa Tarragona Saludable 2018

20 activitats programades durant tot el mes d’abril per promoure un estil de vida saludable
09/04/2018

La Xarxa Tarragona Saludable que integra entitats i organitzacions que treballen en promoció de la salut en l'àmbit municipal organitza la 5a edició del més de la salut, amb 20 activitats programades durant tot el mes d’abril, adreçades a tota la ciutadania, per promoure un estil de vida saludable.

Són diferents activitats adreçades als ciutadans per a visualitzar la tasca que es fa a la ciutat en promoció de la salut. Totes són gratuïtes i algunes necessiten inscripció prèvia per capacitat d’aforament o limitació de places.

Aquest any el lema és “Tarragona saludable amb els Jocs Mediterrani 2018”, per això gran part de les activitats van dedicades a promocionar l’activitat física regular entre els ciutadans, fet que ens aportarà un munt de beneficis. Cal remarcar que el dia 6 d’abril s’il·luminarà la façana de l’ajuntament per commemorar el dia mundial de l’activitat física i que es farà un sorteig d’entrades del Jocs del Mediterrani entre tots els participants a les activitats, el dia 15 de maig a les 11 h al pati Jaume I de l’Ajuntament.

 

DESCARREGA EL PROGRAMA EN PDF

Comparteix

arxivat sota:
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat