Observatori Social - Pla d'Inclusió i Cohesió Social de Tarragona

Esteu aquí: Inici Presentació de l'Observatori Altres observatoris Drets de la ciutadania

Drets de la ciutadania

L'Observatori del Conflicte Social (OCS)

L'OCS és un observatori que depèn del grup d'investigació de la Universitat de Barcelona ICCS (Investigacions sobre Conflicte i Canvi Socials). Està format per alumnes, investigadors i professors que treballen en el camp de les ciències socials (Sociologia i Ciència Política). L'equip pretén contribuir a desenvolupar un treball de recerca fonamental al voltant dels interrogants que ens plantegen els episodis de conflicte i canvi social contemporanis. Ofereix una varietat de documents: articles acadèmics, tesis de màster o tesis doctorals, fonts primàries, etc. Es posen a l'abast en format accessible i sense ànim de lucre per a qualsevol tipus de públic interessat en aquests temes (estudiants, acadèmics o ciutadans en general).

 

Darrera actualització:  24/04/2018

L'Observatori Drets Econòmics Socials i Culturals

L'Observatori DESC és una plataforma d'entitats i persones creada en 1998 amb l'objectiu de mostrar que tant els drets civils i polítics- dret a la llibertat d'expressió, a la vida, al vot, etc- com els drets econòmics, socials, culturals i ambientals - dret a l'habitatge, al treball, a l'educació, a la salut, a l'alimentació - són drets fonamentals de totes les persones.

L’Observatori concentra els seus esforços en desmuntar la percepció devaluada dels drets socials -dret a l’habitatge, al treball, a l’educació, a la salut, a l’alimentació- en relació a d’altres drets considerats fonamentals com els drets civils i polítics i els drets patrimonials.

 

Darrera actualització:  24/04/2018

Mapa religiós de Catalunya

El Mapa religiós de Catalunya és un projecte impulsat i finançat per la Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya que té per objectiu identificar i conèixer amb profunditat les comunitats religioses i els llocs de culte de totes les confessions presents a Catalunya.

Darrera actualització:  18/01/2018

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat