Observatori Social - Pla d'Inclusió i Cohesió Social de Tarragona

Esteu aquí: Inici Presentació de l'Observatori Altres observatoris Renda i ocupació

Renda i ocupació

Observatori de la Responsabilitat Social Corporativa

L'Observatori de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) és una organització sense ànim de lucre que neix el 2004 de la mà de diverses organitzacions de la societat civil amb l'objectiu de treballar en l'impuls de la correcta aplicació de la responsabilitat social corporativa. Des dels seus inicis funciona com una plataforma per la cooperació i investigació per potencial la RSC en les empreses, de sensibilització i de seguiment de les polítiques públiques i les seves aplicacions pràctiques.

 

Darrera actualització:  24/04/2018

Observatori de la responsabilitat social de les empreses

L'Estatut d'autonomia de Catalunya, en l'article 72.2 estableix que el CTESC, ens públic amb personalitat jurídica pròpia, és l’òrgan consultiu i d’assessorament del Govern en matèries socioeconòmiques, laborals i ocupacionals. Així, la missió del Consell és contribuir a adequar les polítiques governamentals a les necessitats de la societat mitjançant l’anàlisi i el debat de les aportacions dels representants de les organitzacions socials i econòmiques a més de persones de reconegut prestigi en els àmbits de competència del CTESC.

 

Darrera actualització:  17/01/2018

Observatori de Recursos Humans

Pretén fer un anàlisi de les situacions que es donen en les empreses, per llançar un coneixement que serveixi per inspirar a les organitzacions i a les direccions de recursos humans perquè prenguin iniciatives i coneguin noves eines o tendències de gestió i, per donar a coneixer els instruments que, des d’una evidència científica, llancen veritable valor a les organitzacions i a la funció de recursos humans.

 

Darrera actualització:  17/01/2018

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat