Observatori Social - Pla d'Inclusió i Cohesió Social de Tarragona

Esteu aquí: Inici Presentació de l'Observatori Mapa de recursos

Mapa de recursos

Cercador de recursos
Què és el mapa de recursos?

El mapa de recursos és una eina per facilitar el coneixment i l'ús dels recursos inclusius que configuren l’oferta d’actuacions inclusives a la ciutat de Tarragona.

L’objectiu d’aquest mapa és construir un instrument de treball que permeti dimensionar l’oferta global amb què compta el municipi per promoure la inclusió i la cohesió social. En la mesura que també permet detectar dèficits de cobertura de necessitats específiques o actuacions que caldria posar en marxa.

En el següent quadre, es resumeixen algunes de les moltes utilitats que pot tenir el mapa de recursos per els diversos col·lectius interessats. 

Un dels valors afegits d’aquest mapa és que es tracta d’una eina viva, que ofereix una informació permanentment actualitzada, a partir de les dades aportades pels mateixos agents de la ciutat.  Amb aquesta finalitat, teniu a la vostra disposició un formulari, mitjançant el qual ens podeu fer arribar les dades de nous recursos  podeu actualitzar-les. També, si ho comuniqueu a l’Oficina Tècnica d’Inclusió, a través de l’adreça de correu electrònic: plis@tarragona.cat es podran eliminar aquells recursos o actuacions que actualment no estigui vigents o que no vulgueu que surtin als mapa de recursos de l’Observatori social.

REVISA, ACTUALITZA O UNEIX-TE AL MAPA DE RECURSOS INCLUSIUS DE LA CIUTAT DE TARRAGONA A TRAVÉS DEL SEGÜENT FORMULARI.

OMPLE EL FORMULARI

 

Moltes gràcies per col·laborar per una Tarragona més inclusiva!


Com sabem si un recurs és inclusiu?

- Per a que un recurs sigui inclusiu, cal que incorpori criteris d'equitat i de responsabilitat social, i ha de tenir un impacte significatiu a l'hora de millorar la qualitat de vida de les persones. 

- Han de ser recursos oberts a tota la població de la ciutat, és a dir, no posa barreres materials i no discriminar per raó de classe social, grup cultural, gènere o orientació sexual.

- En el cas de serveis adreçats a col·lectius específics, es valora que les seves pràctiques tinguin un caràcter inclusiu i cohesionador, tot promovent la col·laboració i la confiança amb altres sectors de la ciutat. 

 

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat