Observatori Social - Pla d'Inclusió i Cohesió Social de Tarragona

Esteu aquí: Inici Presentació de l'Observatori Mapa de recursos Associació Contra l'Anorèxia i la Bulímia (ACAB)

Associació Contra l'Anorèxia i la Bulímia (ACAB)

Cercador de recursos
Àmbit d'Intervenció: Social i Salut
Tipus de Recurs: Informació, orientació i suport
Col·lectiu a qui s'adreça: Tots els col·lectius
Territori de cobertura: Tota la Ciutat

Descripció del recurs

S'ofereix

L'Associació Contra l'Anorèxia i la Bulímia de Catalunya és una entitat sense afany de lucre que va néixer l'any 1992 per tal de donar a conèixer els trastorns de la conducta alimentària -anorèxia, bulímia i trastorns per afartaments-obesitat-, les conseqüències i riscos que aquests comporten i alhora, vetllar perquè les persones afectades tinguin l'atenció sanitària especialitzada i de qualitat a la qual tenen dret.

ACAB ajuda, orienta i acompanya les persones afectades per aquestes malalties i la seva simptomatologia i les seves famílies.

ACAB col.labora amb la Fundació IMA, impulsada l'any 2007 per ACAB,  per a dissenyar estratègies de prevenció eficaces orientades a nois/es, professors, educadors i famílies.

Dades Complementàries

Servei que l'ofereix: L'ACAB treballa intensament per a crear consciència sobre el paper que l’anorèxia, la bulímia i els trastorns afins tenen en la nostra societat i de la conveniència de dotar-nos de mecanismes eficaços de prevenció i d’ajut per als afectats. Totes les activitats es duen a terme des de l'especialització i l'expertesa d'un equip de professionals i de voluntaris que treballen conjuntament. El treball dels voluntaris és de gran importància atès que tenen un paper actiu ja sigui promovent i assumint la responsabilitat del desenvolupament d’alguna de les activitats que es duen a terme, i molts altres fan possible la vida de l’Associació simplement amb el suport moral i material que representa mantenir-s’hi com a socis.
> Darrera actualització: 14/11/2013 13:37
DADES DEL CONTACTE
Adreça
C. Mallorca, 198 pral. 2a 08036 Barcelona Dilluns - Dijous: 9-14h i 15-20h Divendres: 9-14h
Telèfon
93 454 92 75 93 454 91 09
Descarregar PDF
No hi ha cap document
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat