Observatori Social - Pla d'Inclusió i Cohesió Social de Tarragona

Esteu aquí: Inici Presentació de l'Observatori Mapa de recursos Educació i formació Recursos i serveis

Informació, orientació i suport

Cercador de recursos
IRecurs

AMPA CEIP L'Arrabassada

Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l'Escola L'Arrabassada.

IRecurs

Fundació Casa Sant Josep

La Casa Sant Josep, entitat adherida a la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla, va ser creada l’any 1912 per acollir nois que es trobaven mancats d’un entorn familiar que se’n fes càrrec i, durant més de 100 anys, la fundació ha treballat en favor de la infància i adolescència en situació de risc o desprotecció. L’objecte social de la Casa Sant Josep és treballar a favor de la infància i l’adolescència en situació de risc o desprotecció, oferint diferents serveis per a l’atenció d’infants, joves i famílies.

IRecurs

AMPA CEIP Sant Pere i Sant Pau

Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l'Escola Sant Pere i Sant Pau.

IRecurs

AMPA Escola de Pràctiques

Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l'Escola de Pràctiques. Escola innovadora, exclusiva i experimental.

IRecurs

AMPA CEIP Pax

Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l'Escola Pax.

IRecurs

Centre de Formació d'Adults Novatècnica

Compta amb més de 15 anys d'experiència en formació, assessorament i gestió de cursos a Tarragona.

IRecurs

Fundació Pere Tarrés

La Fundació Pere Tarrés és una organització no lucrativa d'acció social i educativa, dedicada a la promoció de l'educació en el temps lliure, el voluntariat, la millora de la intervenció social i l'enfortiment del teixit associatiu. Amb el temps la seva acció s'ha ampliat a altres àmbits de l'acció social com ara la formació, la recerca i la gestió. A grans trets les missions són la promoció de la persona, l'educació, l'educació en el lleure, l'acció social i els valors.

IRecurs

AMPA CEIP Mediterrani

Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l'Escola Mediterrani.

IRecurs

AMPA Escola Torreforta

Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l'Escola Torreforta.

IRecurs

AMPA CEIP Marcel·lí Domingo

Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l'Escola Marcel·lí Domingo

IRecurs

OME, Oficina Municipal d'Escolarització

Entitat municipal impulsada per promoure la coresponsabilitat entre l’administració autonòmica i l’administració local en la gestió del procés d’escolarització que duen a terme els centres educatius sufragats amb fons públics

IRecurs

Espai Jove Kesse

L'Espai Jove "Kesse" és un lloc de trobada i de relació, exclusiu per a joves, dotat d’infraestructura i recursos que permeten oferir eines per potenciar l'autonomia personal i fomentar la participació dels joves en la vida del municipi. És un dels espais físics de referència de la política municipal de joventut, i s'emmarca estratègicament en el Pla Local de Joventut. Kesse ofereix un espai de relació de la promoció social i la dinamització sociocultural, i per tal d'aconseguir-ho es fomenta la presa de decisions autònomes i responsables, buscant la implicació i la identificació del col•lectiu de joves vers a la seva comunitat, mitjançant el treball en grup i la participació activa.

IRecurs

Institut Gaudí de la Construcció

L’Institut Gaudí de la Construcció és una escola de formació que neix amb la finalitat de formar a joves i treballadors del sector en tots els nivells i de totes les especialitats, fomentant a la vegada la inserció laboral, l'ocupació i la seguretat en el món de la construcció.

IRecurs

Xarxa Òmnia

Programa social que utilitza les Tecnologies de la Informació i la Comunicació com a instrument i vehicle per assolir diversos objectius, ja siguin personals com col·lectius: la millora formativa, els coneixements d’eines d’ocupabilitat, la integració, el lleure, etc.

IRecurs

AMPA CEIP Sant Salvador

Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l'Escola Sant Salvador.

IRecurs

AMPA Bonavista

Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l'Escola Bonavista de Tarragona.

IRecurs

Centre Obert d'Infants i Adolescents

Serveis diürns que realitzen una tasca preventiva, fora de l’horari escolar, que donen suport, estimulen i potencien l’estructuració de la personalitat, la socialització, l’adquisició d’aprenentatges bàsics i l’esbarjo, i compensen les mancances socioeducatives de les persones ateses

IRecurs

AMPA CEIP Campclar

Pretén assistir els pares i mares en tot el que fa referència a l'educació dels seus infants, i promoure activitats per a les families i per als infants.

IRecurs

Biblioteca de Torreforta

La Biblioteca té com a missió general assegurar a tots els usuaris l'accés lliure i sense límits al coneixement, al pensament, a la cultura i a la informació

IRecurs

AMPA CEIP Tarragona

Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l'Escola Tarragona.

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat