Observatori Social - Pla d'Inclusió i Cohesió Social de Tarragona

Esteu aquí: Inici Presentació de l'Observatori Mapa de recursos Educació i formació Recursos i serveis

Informació, orientació i suport

Cercador de recursos
AMPA CEIP L'Arrabassada

- Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l'Escola L'Arrabassada.

Fundació Casa Sant Josep

- La Casa Sant Josep, entitat adherida a la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla, va ser creada l’any 1912 per acollir nois que es trobaven mancats d’un entorn familiar que se’n fes càrrec i, durant més de 100 anys, la fundació ha treballat en favor de la infància i adolescència en situació de risc o desprotecció. L’objecte social de la Casa Sant Josep és treballar a favor de la infància i l’adolescència en situació de risc o desprotecció, oferint diferents serveis per a l’atenció d’infants, joves i famílies.

AMPA CEIP Sant Pere i Sant Pau

- Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l'Escola Sant Pere i Sant Pau.

AMPA Escola de Pràctiques

- Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l'Escola de Pràctiques. Escola innovadora, exclusiva i experimental.

AMPA CEIP Pax

- Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l'Escola Pax.

Centre de Formació d'Adults Novatècnica

- Compta amb més de 15 anys d'experiència en formació, assessorament i gestió de cursos a Tarragona.

Fundació Pere Tarrés

- La Fundació Pere Tarrés és una organització no lucrativa d'acció social i educativa, dedicada a la promoció de l'educació en el temps lliure, el voluntariat, la millora de la intervenció social i l'enfortiment del teixit associatiu. Amb el temps la seva acció s'ha ampliat a altres àmbits de l'acció social com ara la formació, la recerca i la gestió. A grans trets les missions són la promoció de la persona, l'educació, l'educació en el lleure, l'acció social i els valors.

AMPA CEIP Mediterrani

- Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l'Escola Mediterrani.

AMPA Escola Torreforta

- Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l'Escola Torreforta.

AMPA CEIP Marcel·lí Domingo

- Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l'Escola Marcel·lí Domingo

OME, Oficina Municipal d'Escolarització

- Entitat municipal impulsada per promoure la coresponsabilitat entre l’administració autonòmica i l’administració local en la gestió del procés d’escolarització que duen a terme els centres educatius sufragats amb fons públics

Espai Jove Kesse

- L'Espai Jove "Kesse" és un lloc de trobada i de relació, exclusiu per a joves, dotat d’infraestructura i recursos que permeten oferir eines per potenciar l'autonomia personal i fomentar la participació dels joves en la vida del municipi. És un dels espais físics de referència de la política municipal de joventut, i s'emmarca estratègicament en el Pla Local de Joventut. Kesse ofereix un espai de relació de la promoció social i la dinamització sociocultural, i per tal d'aconseguir-ho es fomenta la presa de decisions autònomes i responsables, buscant la implicació i la identificació del col•lectiu de joves vers a la seva comunitat, mitjançant el treball en grup i la participació activa.

Institut Gaudí de la Construcció

- L’Institut Gaudí de la Construcció és una escola de formació que neix amb la finalitat de formar a joves i treballadors del sector en tots els nivells i de totes les especialitats, fomentant a la vegada la inserció laboral, l'ocupació i la seguretat en el món de la construcció.

Xarxa Òmnia

- Programa social que utilitza les Tecnologies de la Informació i la Comunicació com a instrument i vehicle per assolir diversos objectius, ja siguin personals com col·lectius: la millora formativa, els coneixements d’eines d’ocupabilitat, la integració, el lleure, etc.

AMPA CEIP Sant Salvador

- Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l'Escola Sant Salvador.

AMPA Bonavista

- Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l'Escola Bonavista de Tarragona.

Centre Obert d'Infants i Adolescents

- Serveis diürns que realitzen una tasca preventiva, fora de l’horari escolar, que donen suport, estimulen i potencien l’estructuració de la personalitat, la socialització, l’adquisició d’aprenentatges bàsics i l’esbarjo, i compensen les mancances socioeducatives de les persones ateses

AMPA CEIP Campclar

- Pretén assistir els pares i mares en tot el que fa referència a l'educació dels seus infants, i promoure activitats per a les families i per als infants.

Biblioteca de Torreforta

- La Biblioteca té com a missió general assegurar a tots els usuaris l'accés lliure i sense límits al coneixement, al pensament, a la cultura i a la informació

AMPA CEIP Tarragona

- Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l'Escola Tarragona.

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat