Observatori Social - Pla d'Inclusió i Cohesió Social de Tarragona

Esteu aquí: Inici Presentació de l'Observatori Mapa de recursos Renda i ocupació Recursos i serveis

Informació, orientació i suport

Cercador de recursos
Col·lecció de recursos d'informació i suport.

Aquí hi trobareu un recull dels recursos d'informació...

Tarragona Impulsa

- El Servei Municipal d'Ocupació treballa per oferir a la ciutadania la formació necessària per tal de millorar la seva situació laboral, facilitar-ne la inserció o bé augmentar el seu perfil professional. A tals efectes, es treballa per tal de poder dur a terme el màxim nombre possible de projectes, ja siguin programes de formació-treball, formació, assessorament, transició escola-treball, etc.

Servei Comarcal de Joventut

- El Servei Comarcal de Joventut del TARRAGONÈS, del Consell Comarcal del Tarragonès, existeix des de l'any 2001 i entre les seves actuacions diferencien entre aquelles que venen impulsades per la delegació de competències, i aquelles que dissenyen i implementen en funció d'una anàlisi de la realitat de les polítiques de joventut i de la realitat del jovent de la comarca, i que concreten en el seu Protocol d'Intervenció Estratègica Comarcal en Joventut (PIECJ).

Servei Territorial d'Ocupació a Tarragona (SOC)

- El Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) és un organisme autònom de naturalesa pública i de caràcter administratiu adscrit al departament de la Generalitat que té assignades les competències en matèria d'ocupació. És l'organisme que gestiona i integra el conjunt de programes i serveis ocupacionals per mantenir i fomentar l'ocupació estable i de qualitat.

Centre d'Innovació i Formació Ocupacional de Tarragona (CIFO)

- Són un centre públic de formació professional per a l’ocupació referent en les famílies professionals de Química, Fabricació mecànica i Seguretat i Medi Ambient. Formen part de la xarxa de centres propis del Servei de Públic d’Ocupació de Catalunya, i imparteixen cursos de disseny propi, del catàleg i de certificats de professionalitat, prioritàriament adreçats a persones desocupades i orientats a l’adquisició i/o l’actualització de competències professionals.

Novatècnica

- Centre de formació ocupacional i contínua.

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat