Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Xarxa Lleure TGN

Xarxa Lleure TGN

Activitats de lleure per a infants i adolescents a la ciutat de Tarragona.

La Xarxa de Lleure Tgn és un projecte de ciutat impulsat per diversos departaments de l’Ajuntament de Tarragona: l'Institut Municipal de Serveis Socials, l'Institut Municipal d’Educació i el Patronat Municipal d’Esports, amb el pretext de garantir un ampli ventall d’activitats en el lleure a la ciutat de Tarragona dirigides a la infància i l’adolescència de la nostra ciutat, establint un marc comú que permeti als ciutadans i ciutadanes escollir entre una oferta diversa i propera, amb una perspectiva inclusiva.

Objectius

  • Aglutinar en un cercador telemàtic el conjunt d’activitats adreçades a la població infantil i juvenil durant el període de vacances d’estiu 2020.
  • Que els infants puguin escollir en quina activitat participar a partir de les seves necessitats i motivacions.
  • Garantir que tots els infants puguin accedir a les activitats de lleure. S’ofereix un sistema d’ajuts perquè tots els infants i adolescents a qui la bretxa d’oportunitats es fa més visible puguin gaudir-ne.

Les diverses modalitats d’activitats que es poden adherir a la campanya són:

  • Àmbit esportiu: casals esportius, estades esportives, rutes esportives.
  • Àmbit lleure: casals d’estius, colònies, activitats/tallers.
  • Tallers temàtics: plàstiques, escèniques, musicals, TIC, combinades, altres.

 

Abast temporal

Aquest 2020, s’ha volgut iniciar una prova pilot del projecte als barris de Campclar i Sant Salvador, amb la intenció de fer-ne un desplegament gradual a tota la ciutat de Tarragona.

Com funciona?

  1. Per veure l’oferta d’activitats d’estiu, hauràs de dirigir-te al portal d'inscripcions de l'Ajuntament.
  2. Una vegada estiguis al cercador, fes la teva cerca i escull l’activitat que prefereixis. 
  3. Si no estàs interessat a demanar cap bonificació social, podràs formalitzar la inscripció directament en l’enllaç corresponent. Per altra banda, si vols sol·licitar la bonificació social, hauràs d’enregistrar-te a la pagina web per tramitar la sol·licitud. Aquest any d’excepcionalitat les sol·licituds s’admetran en menys de 48 hores. Una vegada confirmades la sol·licitud i la tipologia d’ajut, amb el comprovant podràs formalitzar la inscripció, amb l’import corresponent a pagar per la família.
  4. Gaudir de l’activitat.

 

Segell inclusiu

Les entitats que participen en aquest projecte de ciutat, que vol aglutinar el conjunt d’activitats de lleure i garantir, així, l’accés d’oportunitats a tots els infants i adolescents de la ciutat, obtindran un segell de qualitat i de compromís. Busca’l.

Si necessites més informació, posa’t en contacte amb nosaltres:

a/e: imsst.tarragona@tarragona.cat (assumpte: Xarxa lleure inclusiu)
Telèfon: 977 55 00 86

T’hi esperem.

Segells de reconeixement d’administració oberta