Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Agenda 2020 Impulsa't per la feina

Impulsa't per la feina

El Servei d'Orientació continua realitzant accions formatives, en aquest cas de forma virtual, on es treballa tota mena d'aspectes i eines per a treballar i millorar la cerca de feina.


Impulsa't per la feina
Modalitat: on-line
Plataformes: meet i classroom

Contingut: 
Sessió 1 dimarts 21 de juliol - L' Objectiu Laboral: Parlarem de la importància de marcar-se un objectiu a assolir. De les característiques del Mercat Laboral actual, les competències més valorades, i de com detectar les pròpies competències. 
 
Sessió 2 dijous 23 de juliol - Eines de presentació i canals de cerca de feina: revisarem els trucs de les eines de presentació a les empreses més habituals com són el currículum, la carta de presentació, videocurrículum, xarxes socials, i la trucada telefònica, i també revisarem els canals de cerca de feina existents.
 
Sessió 3 dimarts 28 de juliol - Planificació i procés de selecció (I): parlarem de quins recursos tenim per a la bona planificació i la seva importància en la cerca de feina. I dintre del tema Procés de Selecció (I) tractarem  les proves professionals, tests psicotècnics i dinàmiques de grup.
 
Sessió 4 dijous 30 de juliol - Procés de selecció (II): dedicarem la sessió a parlar sobre l'entrevista presencial i virtual.
 

Coneixements tecnològics: 
Si encara no estás familiaritzat amb amb aquest tipus de modalitat, no et preocupis, el dia 20 de juliol de 11 a 13 hores els participants definitius rebreu un enllaç de la plataforma per poder fer proves (audio i càmara, i funcionament en general)  i es resoldran tots els dubtes tècnics que pogueu tenir. 

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Què
Cursos i tallers
Quan
21/07/2020 a 10:00 a
30/07/2020 a 13:00
Telèfon de contacte
977243609
Preu
Gratuït
Venda d'entrades / Inscripcions

 
Les persones interessades poden escriure un correu a borsadetreball@tarragona.cat 

Organitzat per 
Tarragona Impulsa
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta