Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Agenda 2020 Taller participatiu per a entitats de l'Eixample

Taller participatiu per a entitats de l'Eixample

L'Ajuntament de Tarragona, des de Tarragona Impulsa, inicia el procés d'elaboració d'un estudi socioeconòmic de cadascuna de les zones de la ciutat. 


L'objectiu de l'estudi és aconseguir una 'radiografia' de la situació social i econòmica de cada barri i identificar les mancances i potencialitats de cada zona per definir un pla d'acció per l'ocupació i el desenvolupament econòmic a mida per cada barri de la ciutat. 


Comencem l'elaboració fent una crida a les entitats de tota la ciutat per participar en una sèrie de tallers que ens ajudaran a recollir informació qualitativa sobre cada zona. 


Qui pot participar: representants d'entitats de la ciutat. Convidem a participar a tot tipus d'entitats: veïnals, culturals, socials, educatives, esportives...

Data, hora i lloc: el taller participatiu corresponent als eixamples (Eixample nord, centre i sud), tindrà lloc el dimarts, 16 de juny, entre les 11:00 i les 13:00h, a les instal·lacions de Tarragona Impulsa (Espai Tabacalera). 
 

Com es pot participar: Omplint aquest formulari online.

És molt important tenir en compte que, per l'aplicació dels protocols d'higiene i distanciament social, és necessari confirmar l'assistència, ja que l'aforament dels espais és limitat. Només es permetrà l'accés a les persones que hagin confirmat la seva participació. 

En aquest enllaç podeu consultar tota la informació sobre el procés d'elaboració de l'estudi socioeconòmic. 

Taller participatiu per a entitats de l'Eixample
Què
Cursos i tallers
Quan
16/06/2020 11:00 to 13:00
Localització
Preu
Gratuït
Hi col·labora
SOC i Ministerio de Empleo
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d’administració oberta