Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Agenda 2020 Taller per a entitats de Llevant

Taller per a entitats de Llevant

L'Ajuntament de Tarragona, des de Tarragona Impulsa, inicia el procés d'elaboració d'un estudi socioeconòmic de cadascuna de les zones de la ciutat. 


L'objectiu de l'estudi és aconseguir una 'radiografia' de la situació social i econòmica de cada barri i identificar les mancances i potencialitats de cada zona per definir un pla d'acció per l'ocupació i el desenvolupament econòmic a mida per cada barri de la ciutat. 


Comencem l'elaboració fent una crida a les entitats de tota la ciutat per participar en una sèrie de tallers que ens ajudaran a recollir informació qualitativa sobre cada zona. 


Qui pot participar: representants d'entitats de la ciutat. Convidem a participar a tot tipus d'entitats: veïnals, culturals, socials, educatives, esportives...

Data, hora i lloc: el taller participatiu corresponent als barris de Llevant (Vall Arrabassada, La Mora, Ferran, Cala Romana, Monnars, Entrepins, Boscos,...), tindrà lloc el dijous, 18 de juny, entre les 17:30 i les 19:30h, en format digital (s'enviarà un enllaç a les persones que confirmin la participació). 
 

Com es pot participar: Omplint aquest formulari online.

En aquest enllaç podeu consultar tota la informació sobre el procés d'elaboració de l'estudi socioeconòmic. 

Taller per a entitats de Llevant
Què
Cursos i tallers
Quan
18/06/2020 18:30 to 20:30
On
Format digital
Hi col·labora
SOC i Ministerio de Empleo
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta