Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Agenda 2021 El lideratge de la dona i la igualtat d’oportunitats en el sector turístic dins la nova era digital

El lideratge de la dona i la igualtat d’oportunitats en el sector turístic dins la nova era digital

Dia i hora: 11 de març d’11.15 a 11.35 hores

On: en directe des de Tarragona Ràdio 96.7

Adreçat a: professionals del sector turístic de l’àmbit públic i privat, emprenedors i estudiants de grau.

Objectius: sensibilitzar i visibilitzar el paper de la dona en el sector turístic, la importància de la formació en noves competències digitals i la captació de talent per contribuir al seu empoderament a favor de la igualtat d’oportunitats.

Quins temes tractarem?

  1. Analitzarem la situació laboral des d’una perspectiva de gènere on experts i professionals debatran sobre l’apoderament de la dona en el sector turístic.
  2. Parlarem sobre els reptes que plantegen els Objectius de Desenvolupament Sostenible, en concret el relacionat amb la igualtat de gènere que promou entre els seus objectius treballar per la igualtat d’oportunitats en el lideratge de la dona a la vida pública.
  3. Finalment veurem com una major igualtat de gènere repercuteix de forma positiva en la rendibilitat, sostenibilitat i competitivitat general del sector i quines estratègies s’estan duent a terme per promoure el lideratge femení i la seva participació en formacions acadèmiques amb component tecnològic amb impacte positiu en l’economia dins l’àmbit turístic.

 

PROGRAMA

Benvinguda

Manel Castaño, Conseller d'Educació, Memòria Històrica, Ocupació, Seguretat Ciutadana i Protecció Civil.

Debat

Alícia Orellana, Cap de l'Observatori de Turisme del Departament d'Innovació Turística d'Eurecat

Mireia Usart, Doctora en educació i tecnologies digitals. Professora lectora Serra Húnter al departament de pedagogia de la URV i investigadora del grup de recerca ARGET (Applied Research in Educational Technology).

Carina Tur, CEO&Fundadora de l’Agència de Viatges “Concédete Deseos”

 

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l’FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Què
Xerrades i congressos
Quan
11/03/2021 11:15 to 11:35
Programació
Tarragona Impulsa
Telèfon de contacte
977243609
Preu
Gratuït
Organitzat per 
Tarragona Impulsa
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d’administració oberta