Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Agenda 2021 Jornada "La indústria 4.0 i la transformació digital"

Jornada "La indústria 4.0 i la transformació digital"

Exemples inspiradors i networking de continguts

La irrupció de la tecnologia afecta tota la cadena de valor i millora les operacions de negoci i el creixement dels ingressos, transformant els productes, la cadena de subministrament i les expectatives dels clients.

Aquesta revolució canvia la manera com fem les coses, però també com interactuem amb els clients, les empreses proveïdores i les experiències que esperen tenir-ne mentre ens hi relacionem. Més enllà d'això, ja podem veure com es generen canvis en la força laboral, que requereix noves capacitats i rols.

Volem estimular un ecosistema empresarial i econòmic on es puguin crear oportunitats de col·laboració entre les empreses, el món de la recerca i la innovació i les entitats de desenvolupament local, a fi de millorar el nostre teixit socioeconòmic.

Per això proposem una jornada on tractarem de potenciar les sinergies entre empreses al voltant de la indústria 4.0.

Una revisió en 360° de les oportunitats, reptes i necessitats per al desenvolupament de la indústria 4.0 al territori, de la mà d’experiències pràctiques liderades per entitats del nostre territori.

Si ets una empresa de tecnologia proveïdora de solucions que contribueixen a resoldre les noves necessitats de desenvolupament de la indústria 4.0 en el territori, volem comptar amb tu per connectar-te amb els reptes empresarials del nostre territori.

Ets una pime i necessites referents, conèixer el sector, suport o col·laboradors per aplicar la indústria 4.0. al teu negoci? Aquesta és la teva jornada.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Jornada "La indústria 4.0 i la transformació digital"
Què
Cursos i tallers
Quan
29/04/2021 10:00 to 13:00
Programació
Tarragona Impulsa
On
En línia
Preu
Gratuït amb inscripció prèvia
Venda d'entrades / Inscripcions
Període d'inscripció

Inici: 15/04/2021, 00:00

Fi: 27/04/2021, 00:00

Organitzat per 
Tarragona Impulsa
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d’administració oberta