Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Agenda 2023 Fira Camins d'FP 2023

Fira Camins d'FP 2023

El Recinte Firal del Palau de Congressos de Tarragona acull els dies 26 i 27 d'abril la fira de formació professional Camins d'FP, la fira que mostra l'àmplia oferta de formació professional de les comarques de Tarragona.

Més d'un total de 36 estands de centres educatius, entitats, empreses i institucions de Tarragona promouen durant dos dies les diverses alternatives de formació professional i ocupacional existents al territori. Aquest any, com a novetat, també hi ha sis estands dedicats a sectors claus del territori, com són: construcció, energia i aigua, serveis industrials, metall i manteniment, hoteleria i turisme i sector químic.

L'obertura dels estands expositors està acompanyada de diferents activitats demostratives, una mostra d'empreses del territori i un espai d'orientació acadèmica i professional adreçada a les persones que tinguin interès a desenvolupar itineraris curriculars vinculats a l'FP. Plànol de la Fira.

ACTIVITATS DE LA FIRA (PDF)

La Fira Camins està adreçada principalment a alumnes dels darrers cursos d'ESO, però també a professionals de l'àmbit educatiu i persones interessades en millorar la seva ocupabilitat a través de l'actualització professional, entre d'altres.

El dia 26, de 12 a 13.30 h, hi haurà la Jornada tècnica "FP.CAT: Actualitat i perspectives de la Formació Professional a Catalunya". Més informació i inscripcions.

GUIA DE L'OFERTA D'FP AL CAMP DE TARRAGONA (PDF)

Oferta formativa per sectors:

Oferta formativa relacionada amb el sector MANTENIMENT I METALL
Oferta formativa relacionada amb el sector HOTELERIA I TURISME
Oferta formativa relacionada amb el sector QUÍMIC
Oferta formativa relacionada amb el sector SERVEIS INDUSTRIALS
Oferta formativa relacionada amb el sector ENERGIA I AIGUA
Oferta formativa relacionada amb el sector CONSTRUCCIÓ

Fira Camins d'FP 2023
Què
Xerrades i congressos, Fires i mercats
Quan
26/04/2023 a 09:00 a
27/04/2023 a 19:00
Programació
Tarragona Impulsa
Localització
Telèfon de contacte
977 243 609
Preu
Sense cost per les persones assistents
Venda d'entrades / Inscripcions

Entrada lliure i gratuïta, només cal fer inscripció prèvia si sou una entitat, un centre de formació, un institut o un agent educatiu amb grups acompanyats: INSCRIPCIÓ

Període d'inscripció

Inici: 01/04/2023, 09:00

Organitzat per 
Ajuntaments de Tarragona, Reus, Valls, Cambrils, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant; Consell Comarcal del Priorat, Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Diputació de Tarragona, Departament d'Educació de la Generalitat, SOC i SEPE.
Hi col·labora
Sorigué, Parc Central, Bic Graphic, Port Tarragona, Tarragona Turisme, Cambra Tarragona, Consell de FP Tarragona, Europe Direct, AEQT APEMTA AEST Fundación Laboral de la Construcción FOCONTA Gremi Empreses Instal·ladores de Tarragona, EMATSA COMAIGUA AEHT
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta