Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Desenvolupament i Projecció Oficina de reactivació socioeconòmica de Tarragona

Oficina de Reactivació Socioeconòmica de Tarragona

Donem suport al teixit econòmic i empresarial de la ciutat davant la pandèmia de la COVID-19.

Logotip SOC

Què és

L'Oficina de Reactivació Socioeconòmica de Tarragona és una iniciativa de l’Ajuntament de Tarragona creada per donar suport al teixit econòmic i empresarial de la ciutat davant la pandèmia de la COVID-19.

L'Oficina de Reactivació neix amb voluntat d’esdevenir el punt de referència de les mesures de reactivació econòmica per les empreses i persones autònomes de la ciutat. Aquí hi trobareu informació actualitzada i els serveis d'acompanyament a la vostra disposició, així com el seguiment sobre accions i mesures concretes.

Pla de reactivació socioeconòmica

L’Ajuntament de Tarragona ha elaborat un Pla de reactivació socioeconòmica (que podeu consultar en aquest enllaç) per fer front a la situació d’urgència generada per la COVID-19. Aquest portal web s’actualitzarà periòdicament amb els projectes, les mesures i els ajuts destinats a pal·liar els efectes de la pandèmia.

Contacte

Si ets una empresa, autònom o persona emprenedora en situació de dificultat, ens pots enviar un correu electrònic a reactivacio@tarragona.cat i ens posarem en contacte al més aviat possible.

D'altra banda, si tens dubtes sobre la teva situació laboral, pots contactar amb l’Oficina pel Treball Digne i l’Ocupació de Qualitat. Es tracta d’un servei gratuït d’assessorament laboral per a totes les persones treballadores de Tarragona, estiguin en actiu o no, amb contracte o sense, i sigui quina sigui la seva administració administrativa. Envia’ns un correu a oficinatreballdigne@tarragona.cat.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l’FSE.

Segells de reconeixement d'administració oberta