Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Desenvolupament i Projecció Oficina de reactivació socioeconòmica de Tarragona

Oficina de reactivació socioeconòmica de Tarragona

Logotip SOC

 

 

Us donem la benvinguda al portal web de l'Oficina de reactivació socioeconòmica de Tarragona, una iniciativa de l’Ajuntament de Tarragona per tal de donar suport al teixit econòmic i empresarial de la ciutat davant la pandèmia de la Covid-19.

L'Oficina de reactivació neix amb voluntat d’esdevenir el punt de referència de les mesures de reactivació econòmica per les empreses i persones autònomes de la ciutat. Aquí hi trobareu informació actualitzada i els serveis d'acompanyament a la vostra disposició, així com el seguiment sobre accions i mesures concretes.

L’Ajuntament de Tarragona ha elaborat un Pla de reactivació socioeconòmica (que podeu consultar en aquest enllaç) per fer front a la situació d’urgència generada per la Covid-19. Aquest portal web s’actualitzarà periòdicament amb els projectes, les mesures i els ajuts destinats a pal·liar els efectes de la pandèmia.

Si ets una empresa, autònom o persona emprenedora en situació de dificultat, ens pots enviar un correu electrònic a reactivacio@tarragona.cat i ens posarem en contacte el més aviat possible.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l’FSE.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta