Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Desenvolupament i Projecció Punt Informatiu pel Treball Digne i l’Ocupació de Qualitat

Punt Informatiu pel Treball Digne i l’Ocupació de Qualitat

Tens dubtes sobre els teus drets laborals? Vius una situació difícil a la feina i vols fer una consulta sobre el teu cas? Creus que es vulnera algun dels teus drets a la feina i no saps a qui adreçar-te?

En què consisteix El Servei?

El Punt informatiu pel treball digne i l’ocupació de qualitat és un servei gratuït d’orientació en dret laboral destinat a la resolució de dubtes i consultes puntuals sobre drets laborals a les persones treballadores i a les petites empreses de la ciutat i entorn, i la posterior derivació al servei més adient segons la consulta.

L’Ajuntament de Tarragona no és aliè a la situació de precarietat laboral que hi ha a la ciutat i a la vulneració de drets que, malauradament, viuen algunes de les persones treballadores. Per tal de fer-hi front i treballar per una ocupació de qualitat a la ciutat, vetllar pel compliment dels drets laborals de les persones treballadores i fomentar el coneixement sobre drets laborals en el si de la població treballadora, l’Ajuntament de Tarragona torna a prestar el servei del Punt informatiu pel treball digne i l’ocupació de qualitat.

El servei està ubicat a l'edifici de la Tabacalera i promou els drets laborals a la ciutat mitjançant l’orientació en temes laboristes de forma individual a les persones treballadores i la realització de formacions i assessoraments grupals, d’aquelles temàtiques de l’àmbit del treball que més interessin a la ciutadania.

A qui s’adreça l’Oficina?

A qualsevol persona treballadora de la ciutat de Tarragona i l’entorn, estigui en actiu o no, amb contracte o sense, i sigui quina sigui la seva situació administrativa, així com a les petites empreses de la ciutat i entorn.

On i com tindran lloc les orientacions individuals?

Les orientacions individuals tindran lloc a les instal·lacions de Tarragona Impulsa. El dia de visita s’acordarà prèviament amb la persona professional que ofereix el servei. 

Com demanar cita?

Podeu demanar cita amb la persona experta en dret laboral al Punt Informatiu pel treball digne!

PETICIÓ DE CITA

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic de Catalunya i FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Segells de reconeixement d'administració oberta