Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Empresa Premis Empresa Tarragona Impulsa

Premis Empresa Tarragona Impulsa

L'Ajuntament a través del Tarragona Impulsa premia econòmicament a sis projectes emprenedors del territori i a un centre educatiu que faci actuacions de promoció de l'emprenedoria.

La conselleria d'Educació, Ocupació i Desenvolupament econòmic de l'Ajuntament de Tarragona convoca anualment els "PREMIS EMPRESA TARRAGONA IMPULSA”, amb l'objectiu de promoure l'esperit emprenedor i donar suport a la creació de noves empreses a l’àrea d’influència de la ciutat de Tarragona.

Aquests premis serveixen per incentivar l'emprenedoria vinculada a la innovació i a àmbits estratègics com: la sostenibilitat mediambiental i a aquells sectors que la ciutat ha identificat com a estratègics, és a dir: la cultura i el turisme, l'esport, la salut, l'atenció a les persones i el desenvolupament tecnològic.

L’Ajuntament de Tarragona, a través de Tarragona Impulsa, promou la dinamització del teixit empresarial amb la creació de noves empreses i, en concret,  d'iniciatives empresarials susceptibles de generar ocupació de qualitat i de retenir i captar talent al territori.

 

EDICIÓ 2019

Projectes empresarials amb valor per la ciutat

Categoria de millors idees de projectes empresarials: Dotació econòmica de 3.000€ per al primer premi  i dos accèssits de 1.500€.

Guanyador:

 • Kaykun per Neus Torrent i Ester Vilarrassa.

Empresa dedicada al disseny i a la comercialització de solucions nutricèutiques (dissenyades a partir de substàncies naturals bioactives concentrades) per animals de companyia.

Accèssits:

 • Sumi, liderat per Susana Miranda.

Peces exclusives, principalment bosses totebag, motxilles transformables, squarebags, bufandes circulars, kimonos i pantalons hakama.

 • Caigo, liderat per Iván Plana.

Marketplace d’esdeveniments per saber de manera geolocalitzada què fan al teu voltant i que a més a més t’interessa.

Categoria millors empreses de nova creació (menys de 3 anys): Dotació econòmica de 3.000€ per al primer premi  i dos accèssits de 1.500€.

Guanyador:

 • Twins Craft Beer, liderat per Montse i Nuria Yago.

Espai que engloba les activitats de produccio de la marca pròpia Twins Craft Beer amb el consum, l’aprenentatge i la comercialitzacio de cervesa artesana. Paral·lelament, es crea un espai gastronòmic on poder gaudir de les cerveses Twins i altres de diferents microcerveseries. S’uneix la cervesa amb artesania, proximitat, oci, art, cultura, salut i aprenentatge.

Accèssits:

És una eina multifunció que ajuda l’empresa en el procés de selecció de personal, onboarding i desenvolupament de tota la plantilla.

Projecte cooperatiu d’iniciativa social i sense ànim de lucre, que dona llum a projectes sensibles i responsables, els fa visibles i els connecta amb propostes que els aportin un valor afegit. D'aquesta manera, s’aconsegueix que tinguin més impacte en la comunitat.

Premis a la promoció de l’emprenedoria per a centres educatius

Col·legi Sant Pau Apòstol amb el projecte Banc d’Espanya i Better Tarragona. Han rebut un distintiu de reconeixement al treball desenvolupat i un premi econòmic de 1.000 €.

 

EDICIÓ 2018

Projectes empresarials amb valor per la ciutat

Categoria de millors idees de projectes empresarials: Dotació econòmica de 3.000€ per al primer premi  i dos accèssits de 1.500€.

Guanyador:

 • La barberana per Albert Recasens

El projecte Barberana consisteix en aplicar els cultius biopònics i aquepònics per crear horta de fulla amb arrel viva i oferir un producte viu, saludable i respectuós amb el medi ambient.

Accèssits:

 • Bubble Taste per Marta Venteo i Albert Maymó

Espai gastronòmic amb postres innovadors i creatius.

 • Restaurants de Catalunya per Vanessa Troncho i Adrián Bariuso

Una comunitat gastronòmica que pretén ser una eina de difusió de la cuina i la cultura gastronòmica catalana.

Categoria millors empreses de nova creació (menys de 3 anys): Dotació econòmica de 3.000€ per al primer premi  i dos accèssits de 1.500€.

Guanyador:

El projecte té com a objectiu millorar el benestar de les persones mitjançant el control dels paràmetres bioquímics de la sang a través d’un dispositiu que evitarà la necessitat de fer arribar mostres de sang dels pacients al laboratori. Aquest dispositiu ajudarà a prevenir problemes relacionats amb la funció renal, i alhora permetrà alertar als metges i pacients de possibles desordres en la funció renal, en un estadi molt inicial.

Accèssits:

Hug-me® és un giny que soluciona un problema quotidià en facilitar l’esgotament dels tubs tubulars flexibles com: Pasta dentifrícia, cremes de mans, pegues, etc. És personalitzable en qualitat fotogràfica.

 • Comarkia de l’Albert Baneyto i Luis Martinez

Comarkia es un grup empresarial on les seves línies de treball estan dissenyades per obtenir un benefici per la societat, directa o indirectament. Les seves línies estratègiques engloben diferents sectors en creixement: el sector agroalimentari, hostaleria i restauració, desenvolupament urbà i comercial i, distribució.

Premis a la promoció de l’emprenedoria per a centres educatius

L’Escola Joan XXIII amb el projecte “Impulsa Esit”. Han rebut un distintiu de reconeixement al treball desenvolupat, així com un premi econòmic de 1.000€.

EDICIÓ 2017

Projectes empresarials amb valor per la ciutat

Categoria de millors idees de projectes empresarials: Dotació econòmica de 3.000€ per al primer premi  i dos accèssits de 1.500€.

Guanyador:

 • Litigest per Elisabet Cerrato i Rosa Casanova

Litigest vol donar un servei de gestió de la comercialització i venta de béns embargats en el marc d’un procés judicial. D’aquesta manera volen liderar el sector de l’execució judicial dels bens donant una solució alternativa a la subhasta judicial, preservant la seguretat i la justícia social.

Accèssits:

 • Kamleon per Jordi Ferré, l’Hèctor Gonzalez i Pär Blanking

Kamleon vol ajudar a la gent a viure una vida més saludable a través de la democratització de tecnologies. Mitjançant tecnologies portables i plataformes tecnològiques que incorporaran sensors químics i bioquímics, es podrà mesurar diversos paràmetres biomèdics a través de la suor i de l’orina del propi individu. Per aconseguir aquest objectiu s’han centrat en l’adaptabilitat i la versatilitat dels sensors per què quedin integrats en objectes d’ús quotidià.

 • Lexcoop per Esther Costa i Luciano Banchio

És una cooperativa d’iniciativa social que ofereix a la ciutadania els serveis de l’advocacia, la defensa legal, assessorament jurídic i l’acompanyament a persones en risc d’exclusió social. Dediquen els seus esforços en promoure l’accés de tots i totes a la justícia.També realitzen estudis de formació i investigació social per les institucions, les associacions, pimes, etc.

Categoria millors empreses de nova creació (menys de 3 anys): Dotació econòmica de 3.000€ per al primer premi  i dos accèssits de 1.500€.

Guanyador:

 • Ilusion+ de Pau Torres i Gina Córdova

Comercialitzadora de vi que escull bodegues de qualitat per etiquetar sota la marca Ilusion+ per fer consciència de les malalties neuro-degeneratives. Per cada botella es destina un euro a la fundació que el client decideixi. 

Accèssits:

 • Tripacto d’Albert Buira i Rosa Pujol

Plataforma web que posa a disposició de venedors i compradors d’articles usats, un mètode de pagament i cobrament segur per ambdues parts que a més inclou el transport. Un cop es pacten les condicions de compravenda en qualsevol portal d’anuncis classificats (Wallapop, Vibbo, Milanuncios, etc.) els usuaris formalitzen la transacció a través d’Tripacto. 

 • Orliva de Montserrat Serramià

Orliva és una empresa que inclou: agricultura, cultiu i venda d’oli d’oliva i ametlles ECO, elaboració i venda de la garrofina (xocolata de garrofa), exportació d’especialitats catalanes a Alemanya i xarxa de petits productors eco. S’adreça a un públic que busca producte ecològic i amb origen.

Premis a la promoció de l’emprenedoria per a centres educatius

Aprenem a emprendre amb el desafio junior de l’Institut Martí Franquès que ha rebut un distintiu de reconeixement al treball desenvolupat i un premi econòmic de 1.000€.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta