Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Empresa Programa EXPLORER PROGRAMA EXPLORER 2020-2021

PROGRAMA EXPLORER 2020-2021

El programa Explorer t'ajuda a experimentar l'emprenedoria com a opció professional. Durant 12 setmanes, treballaràs sobre la teva idea transformant-la en una solució que contribueixi a assolir els ODS 2030. Amb un enfocament pràctic i basat en dinàmiques d'aprenentatge social, Explorer està dissenyat perquè les persones participants es converteixin en part activa del canvi a través de la posada en marxa de projectes econòmicament sostenibles en diferents indústries, sectors i tipologies d'organitzacions. Pots participar sol / a o en equip.

A qui va dirigit:

  • A joves entre 18 i 31 anys amb ganes de generar un impacte positiu en el món.
  • A qualsevol estudiant que vulgui entendre els beneficis i oportunitats que ofereix el món de l'emprenedoria en un espai de seguretat en què està permès equivocar-se i en el qual no cal saber res d'empreses i negocis per poder avançar.
  • A amants de la tecnologia que volen experimentar amb la seva solució i explorar les possibilitats de convertir-la en un projecte global.
  • A estudiants de l'àmbit de les humanitats que vulguin transformar la seva passió en la seva manera de vida construint un projecte sostenible.
  • A nòmades digitals que volen explorar el món portant la seva empresa "a coll" i gaudint de la feina remot.
  • A investigadors que vulguin convertir els seus descobriments en negocis sostenibles.
  • A emprenedors que vulguin validar si les seves solucions poden tenir impacte en la societat.

 

Beneficis

  • Certificat de participació per als projectes que completin les activitats de el programa.
  • Explorer Trip: experiència intensiva d'immersió i formació per al grup de projectes seleccionats per cada Explorer Space. Un viatge d'una setmana de durada a l'estiu de 2021 a un hub d'innovació europeu per a la Cohort de Fellows Explorer formada per tots els membres dels equips seleccionats per cada centre Explorer. La destinació serà elegit entre els llocs seleccionats en un primer filtrat dut a terme per l'equip Explorer en base als criteris establerts pel Global Startup Ecosystem Report 2020.
  • Comunitat. Accés a una comunitat global de joves innovadors que va a anar creixent edició rere edició amb la incorporació d'Explorer Spaces americans i europeus.

 

¿ÉS EXPLORER PER A TU?

Definitivament, si. Emprendre no és per a tothom, Explorer si. Concedeix-te dotze setmanes per intentar-ho, equivocar-te, aprendre, inspirar-te, però sobretot, per convertir la teva idea en alguna cosa tangible, entendre si podria arribar a ser una potencial font d'ingressos i, a més, fer-ho acompanyat / a de gent que, com tu, no es conforma amb el món que ens ha tocat viure.

Ningú sap què ens depararà el futur. I en un món on res és segur, tot és possible. Dóna't permís per fer coses i vine a Explorer.

 

 

Segells de reconeixement d'administració oberta