Esteu aquí: Inici Empresa Programa EXPLORER Programa YUZZ 2015

Programa YUZZ 2015

 

QUÈ ÉS EL PROGRAMA YUZZ?

Yuzz és un concurs que promou el talent dels/les joves que volen posar en marxa idees empresarials amb un alt component tecnològic i innovador.

Aquesta iniciativa neix per donar recolzament i suport a aquests emprenedors, permetent que aconsegueixin una visió general del procés, des de la identificació d’una oportunitat fins convertir una idea en un producte o servei i transformar-lo en negoci.

Yuzz = joves+idees+tecnologia

 • És un trampolí de talent, un concurs que selecciona i impulsa talent jove i l’esperit emprenedor.
 • És una iniciativa que ofereix formació en centres d’alt rendiment empresarial.
 • Fomenta la innovació tecnològica i, per això, compta amb mentors i assessorament multidisciplinar per portar les millors idees al mercat de les noves tecnologies.
 • Compta amb instal·lacions i dinàmiques de treball que impulsen sinergies col·laboratives dels integrants.
 • Significa l’oportunitat que tenen les persones joves emprenedores per desenvolupar la idea i  arribar a crear el seu propi projecte empresarial.

 

PARTICIPANTS DEL PROGRAMA YUZZ

Persones joves d'entre 18 i 30 anys que resideixen a la província de Tarragona amb idees de negoci de base tecnològica.

 

Els/les joves seleccionats/ades han disposat de suport tècnic tant per part de l’equip del Tarragona Impulsa com de SECOT i de la Fundació Banesto, així com de l’espai i material adequats durant un curs, des de novembre a juny, pel desenvolupament de les seves idees o projecte empresarial al centre Yuzz de Tarragona, situat a l’edifici de Tabacalera.

Les seves idees de projecte presenten:

 • Alt component tecnològic i innovador
 • Creativitat
 • Potencial de creixement
 • Oportunitat de mercat

 

El guanyador local d’aquesta edició ha estat el Jonathan Florido amb el seu projecte RUNNERXPERIENCE. El premi que atorga el banc Santander és l'oportunitat de gaudir d’un viatge a Silicon Valley amb la resta de guanyadors dels altres 41 centres YUZZ de la resta d’Espanya. Al llarg d’aquest podran conèixer algunes de les empreses tecnològiques més importants del món.

Altrament, l’Ajuntament de Tarragona premia els primers classificats que constitueixin la seva empresa, els quals en els propers sis mesos gaudiran de la possibilitat de tenir un acompanyament personalitzat per part d’un professional en l’acceleració d’empreses al llarg de tres anys.

DETALL D’ALGUNS DELS PROJECTES YUZZ TARRAGONA 2015

Nom 

Projecte 

RUNNERXPERIENCE

 • Jonathan Florido(Guanyador)

Runnerxperience és una plataforma online de venta d’experiències esportives per a aficionats al running. Els paquets inclouen nits d’hotel i inscripcions a centenars de curses urbanes, mitges maratons, maratons i carreres de muntanya.                                                                                            

KIORY

 • Noemí Ferrer

Kiory és una plataforma de comerç electrònic social. Gràcies a la seva xarxa social, augmenten la visibilitat de les botigues, i gràcies a aquestes poden incrementar les seves vendes. Els usuaris podran compartir opinions, recomanacions  i interessos. La seva meta és la millora dels processos de venda

MEETPROS

 • Oriol Garcia
 • Enric Civit
 • Maximiliano Sánchez

 

MeetPros és una plataforma en línia que permet realitzar classes particulars un través de videoconferència entre professors freelance i alumnes. Els professors marquen lliurement el preu de les seves classes, del qual qui sigui MeetPros obté una comissió del 10% quan aquesta s’ha dut a terme.                                                 

MOVANCE

 • Montse Vivas

El negoci consisteix en la creació d’una aplicació mòbil capaç de gestionar el manteniment que requereix un vehicle, així com també predir el tràfic i el temps en un trajecte ordinari. Mitjançant una xarxa social associada es podran comentar i publicar fotografies del trajecte realitzat i altres interessos.

FLY DRONE

 • Alex Dorobantu
 • Robert Dorobantu

El negoci consisteix a construir un parc per drones amb diverses activitats, oferir un espai d'aprenentatge amb pilots professionals per poder fer volar un dron, un espai d'entrenament amb pista d'obstacles per a activitats de grup, paintball amb drones, carreres...

WORKNIDEA

 • Aleix Abengoechea
 • Alex Collado

Plataforma web on emprenedors proposen projectes perquè altres emprenedors amb perfil complementari formin equip per poder dur-los a terme. La plataforma oferirà l'opció de crear grups amb un espai de treball on-line on poder realitzar el projecte i eines que facilitin el procés.

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat