Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Empresa Promoció de l'Economia Social i Solidària (ESS) Programa Tarragona Economia Social i Solidària (TESS)

Programa Tarragona Economia Social i Solidària (TESS)

Tens una idea de projecte en economia social i solidària?

Participa en el programa Tarragona Economia Social i Solidària -  TESS i t’acompanyarem a fer-la realitat!

L’economia social i solidària és el conjunt d’iniciatives socioeconòmiques, formals o informals, individuals o col·lectives, que prioritzen la satisfacció de les necessitats de les persones per sobre del lucre. També es caracteritzen pel fet que actuen orientades per valors com l’equitat, la solidaritat, la sostenibilitat, la participació, la inclusió i el compromís amb la comunitat, i per ser promotores de canvi social.

En què consisteix el programa?

El TESS és un programa gratuït d’acompanyament a l’emprenedoria de projectes d’economia social i solidària a la ciutat de Tarragona i entorn.

Consisteix en deu sessions formatives presencials i l’acompanyament dels equips tècnics de Tarragona Impulsa i CoopCamp.

Les sessions tindran lloc els dilluns, dimecres i divendres de setembre, de 10 a 13 h.

Els millors projectes del programa podran optar a una beca a l’emprenedoria, que consistirà en un ajut econòmic directe per a la creació i posada en marxa del projecte.

A qui va adreçat?

A persones emprenedores i col·lectius que tingueu una idea i vulgueu iniciar un projecte empresarial en l’àmbit de l’economia social i solidària, així com aquells projectes ja existents amb menys de 18 mesos d’antiguitat.

Què t’oferim?

  • Programa formatiu de 30 h de durada, en què abordarem tots els aspectes necessaris per a la creació del projecte empresarial: idea de negoci, comunicació, màrqueting, intercooperació, cures i perspectiva de gènere, pla economicofinancer, etc.
  • Assessorament durant tot el programa i, posteriorment, per part dels equips tècnics de Tarragona Impulsa i CoopCamp.
  • Beques a l’emprenedoria per als millors projectes del programa.
  • Connexió amb el teixit cooperatiu ja existent a la ciutat, que us pot ajudar en la creació i consolidació del vostre projecte.

Calendari

  • Període d’inscripció del programa: de l’1 al 30 de juliol
  • Sessions formatives: 6, 8, 10, 13, 15, 17, 20, 22, 27 i 29 de setembre - Sessió inicial de presentació del programa per als projectes participants: 3 de setembre

Aquest programa el desenvolupem en col·laboració amb Coopcamp.

Antecedents

Abans de realitzar aquest programa vàrem estar treballant la innovació social en un programa anomenat TIS-Tarragona Innovació social. Si voleu saber què vàrem fer podeu visitar aquest enllaç.

Segells de reconeixement d'administració oberta