Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Empresa Programa Tarragona Innovació Social -TIS2018

Programa Tarragona Innovació Social -TIS2018

Projectes emprenedors d'innovació i impacte social - Edició 2018

Edició 2018

Visita la pàgina de l'edició actual >> 

 

El Tarragona Innovació Social (TIS’18) és el primer programa de prototipatge de projectes amb impacte social de la Catalunya Sud. Després dels bons resultats de la 1a edició obrim la convocatòria per iniciar una nova edició durant el juliol de 2018.

Es tracta d’una experiència creativa i dinàmica que proporciona metodologies i eines útils als emprenedors i innovadors socials per a què les puguin continuar utilitzant un cop acabat l’entrenament, i que els ajudi a desbloquejar la paràlisi habitual que hi ha als inicis de qualsevol projecte emprenedor. L'objectiu és aconseguir crear un mínim producte viable que suposi la primera llavor de la seva idea.

Tarragona Innovació social compta amb l'experiència i coneixement de Jennifer Baños, cofundadora de l'Associació Cocreació i Innovació Acció Social- LAZZUM, que desenvolupa projectes de suport a l'emprenedoria social i generació d'ecosistemes emprenedors a l'entorn del Baix Llobregat.

Qui hi va participar? emprenedors i empreses amb un projecte que vulgués generar un impacte social positiu a l'entorn.

Què va oferir el programa? Set sessions formatives amb les metodologies Lean Startup i Design Thinking, una sessió de seguiment al setembre i la participació en una fira de nous projectes emprenedors.

Va ser: Del 5 al 26 de juliol. Tots els dimarts i dijous, de 10 a 14 h.

Lloc: Tarragona Impulsa. Av. Vidal i Barraquer, s/n.

Inscripcions gratuïtes. Les places són limitades. Només podien participar-hi 12 projectes. Es va realitzar un procés de selecció entre totes les preinscripcions rebudes.

Per al desenvolupament d'aquest programa Tarragona Impulsa compta amb l'experiència de

la col·laboració de

i el cofinançament de

 

Visita l'edició actual >>
Segells de reconeixement d'administració oberta