Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Formació Programes de formació, orientació i ocupació Programa de Contractació en pràctiques - Garantia Juvenil

Programa de Contractació en pràctiques - Garantia Juvenil

 

Programa de Contractació en Pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i cofinançat pel Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil.

L’Ajuntament de Tarragona contracta 9 joves d’entre 16 i 30 anys que s’acullen al programa europeu de Garantia Juvenil, pensat per oferir oportunitats formatives i laborals a persones d’aquestes edats que no estudien ni treballen.

Els joves realitzaran les seves tasques en diferents departaments de l’Ajuntament per un període de sis mesos i al 100% de jornada laboral.

Per tal de cobrir aquestes places s’han seleccionat joves amb els perfils més adequats per complir amb els requisits que marcava la convocatòria:

  • estar empadronat en territori espanyol
  • tenir entre 16 i 30 anys
  • ser beneficiari del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya
  • estar inscrit com a demandant d’ocupació no ocupada (DONO) al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya
  • estar en possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o altre títol oficialment reconegut com a equivalent, o un certificat de professionalitat.

 

                                                                                         

Segells de reconeixement d'administració oberta