Esteu aquí: Inici Ocupació Càpsules i tallers de cerca de feina

Càpsules i tallers de cerca de feina

Tarragona Impulsa ofereix càpsules i tallers destinats a treballar eines i recursos que ajuden al participant a millorar les seves competències i habilitats professionals per fomentar l'ocupabilitat.

 

Actualment aquestes dates no són definitives a causa de les mides de seguretat del COVID-19, des de Tarragona Impulsa posem a la teva disposició minicàpsules virtuals a l'espera de poder tornar a fer-les presencialment.

 

Impulsa't per la feina 

T'acompanyarem en un itinerari circular per millorar el teu procés de cerca de feina mitjançant 3 o 4 sessions formatives grupals i assessorament individual. Les persones que assisteixin a totes les sessions rebran certificat d’assistència.

 

Impulsa't per la feina Impulsa't per la feina Campclar Impulsa't per la feina Part Alta
Càpsules formatives    
Lloc    
Dies i hora

 

 
     

 

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: Projecte Treball als Barris.

 

Altres càpsules i tallers que t'ajudaran a la cerca de feina

 

Taller - Comunica't per a la feina

Objectiu: Treballarem la importància d’establir una bona comunicació a la feina tant per superar una entrevista de feina com per després mantenir-la. Abordarem la temàtica des de 3 punts de vista: Habilitats comunicatives, Resolució de conflictes i Imatge i actitud

 

Taller - Cerca de feina per internet

Objectiu: En aquest taller de 4 sessions t’ajudarem a iniciar-te en la cerca de feina per Internet. Aprendràs a utilitzar el correu electrònic per enviar el currículum vitae i a cercar ofertes a portals d’internet.

 

Càpsula - Millora les teves habilitats


Objectiu: Aprèn a millorar les habilitats necessàries per trobar feina. En aquesta càpsula de manera pràctica t’ajudarem a aconseguir-ho.

 

Taller - Cerca de feina per internet

Objectiu: En aquest taller de 3 sessions t’ajudarem a iniciar-te en la cerca de feina per Internet. Aprendràs a utilitzar el correu electrònic per enviar el currículum vitae i a cercar ofertes a portals d’internet.

 

Les places són limitades, si vols participar en alguna d'aquesta activitat fes la teva inscripció telemàtica o posa't en contacte amb nosaltres:

 

  • Tarragona Impulsa  (Av. Vidal i Barraquer s/n – M1)
  • Centre Sociocultural Part Alta (Cr. Puig dels Pallars)
  • Espai de Trobada de Campclar (Cr. Riu Llobregat, 10)                                
  • Tel. 977 24 36 09 i a/e: borsadetreball@tarragona.cat

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat