Esteu aquí: Inici Transparència Organismes Autònoms Patronat Municipal d'Esports Organització Dades generals PMET

Dades generals PMET

L'Ajuntament de Tarragona acordà, l'any 1985, la creació del Patronat Municipal d'Esports de Tarragona (PMET) per tal d'organitzar i coordinar les activitats esportives de la ciutat.

Els seus estatuts van estar renovats i actualitzats mitjançant acord plenari de data 24 d'octubre de 2014, i en ells se li atorga la categoria d'organisme autònom local de caràcter administratiu sense afany de lucre. Com a servei personalitzat de gestió directa, l'organisme està dotat de personalitat jurídica pròpia per al compliment de les finalitats que determinin els seus estatus.

En aquest enllaç podeu accedir al text íntegre dels estatus, publicats a la Seu Electrònica de l'Ajuntament.

Els objectius del PMET són:

  • Promocionar i facilitar la pràctica esportiva a tots els ciutadans, però dedicant una especial atenció a l'esport base.
  • Gestionar, administrar, explotar i construir instal·lacions esportives.
  • Cuidar de la conservació, gestió, administració i direcció de les instal·lacions esportives municipals, així com promoure'n de noves.
  • Coordinar la utilització de les instal·lacions referides, així com els programes d'activitats esportives en el terme municipal.
  • Programar, planificar i oferir serveis esportius i de lleure a tercers.
  • Promoure la investigació i publicació en matèria d'Educació Física i Esports


Actualment el PMET gestiona sis complexos esportius en diferents zones de la ciutat i té més de 10.000 abonats que gaudeixen d'unes instal·lacions modernes, totes elles amb piscines climatitzades i sales i pistes per a la pràctica de diferents esports (gimnàs, pàdel, etc.), així com de tota mena d'activitats programades.

 

 

Comparteix

Destaquem
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat