Observatori Social - Pla d'Inclusió i Cohesió Social de Tarragona

Esteu aquí: Inici Notícies L'IMSST realitza una jornada sobre l'atenció a la diversitat social i cultural per a professionals del Servicio Público de Empleo Estatal .

L'IMSST realitza una jornada sobre l'atenció a la diversitat social i cultural per a professionals del Servicio Público de Empleo Estatal .

L'IMSST realitza una jornada sobre l'atenció a la diversitat social i cultural per a professionals del Servicio Público de Empleo Estatal .

L'IMSST realitza una jornada sobre l'atenció a la diversitat social i cultural per a professionals del Servicio Público de Empleo Estatal . Les tècniques de resolució conflictes són útils per a crear un marc de comunicació entre les parts.
La sessió és va realitzar el passat 27 d'abril a la Casa del Mar de Tarragona i s'emmarca en un acord de col·laboració entre les dues institucions.
06/06/2013

El Servei d'Acollida, el Servei de Mediació i el Pla Local d'Inclusió i Cohesió Social van abordar el repte que tenen els serveis públics d'oferir una atenció igualitària en un context de diversitat social i cultural. El proper 13 de juny es repetirà la sessió per a un altre grup de professionals del SEPE de la província de Tarragona.

L'acord entre el SEPE i l'IMSST signat  a l'any 2012 també ha afavorit l'intercanvi de dades sobre la situació social a la ciutat. A més,  ja s'està treballant per a que des del SEPE es realitzin unes sessions informatives als equips de l'IMSST sobre la situació actual del sistema de prestacions públiques .

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat