Observatori Social - Pla d'Inclusió i Cohesió Social de Tarragona

Esteu aquí: Inici Presentació de l'Observatori Altres observatoris Salut i atenció social

Salut i atenció social

Observatori de desigualtats en la salut

L'Observatori de Desigualtats en la Salut recull diferents apartats, com documentació, estadístiques i investigació, i seccions, com les de gènere, classe social, immigració, etc. També ofereix informació d’actualitat relacionada amb la desigualtat en la salut i estableix diferents mètodes de col·laboració.

 

Darrera actualització:  22/01/2018

Observatori de la Salut de la infància i l'adolescència de l'Hospital Sant Joan de Déu

FAROS Sant Joan de Déu és l'Observatori de la Salut de la Infància i l'Adolescència de l'Hospital Sant Joan de Déu. Té la missió de recollir i analitzar la informació rellevant en l'àmbit de la salut infantil i adolescent, i així generar i difondre un coneixement de qualitat en aquest àmbit dirigit als pares i educadors, així com a professionals de la salut, partint de la premissa que és necessari conèixer per poder actuar de manera responsable.

Darrera actualització:  22/01/2018

Observatori de Salut i Dona (OBSYM)

És un projecte que ofereix informació de qualitat especialitzada en temes de salut per a les dones. A través de la seva pàgina web es facilita la consulta de documents i recursos web, l’accés a investigacions relacionades amb la salut de la dona, a enquestes, a formació, informació sobre activitats, una revista mensual de salut i una bústia d’atenció a les usuàries.

 

Darrera actualització:  22/01/2018

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat