Observatori Social - Pla d'Inclusió i Cohesió Social de Tarragona

Esteu aquí: Inici Presentació de l'Observatori Mapa de recursos Salut mental Catalunya

Salut mental Catalunya

Cercador de recursos
Àmbit d'Intervenció: Social i Salut
Tipus de Recurs: Informació, orientació i suport
Col·lectiu a qui s'adreça: Salut mental
Territori de cobertura: Tota la Ciutat

Descripció del recurs

S'ofereix

Salut Mental Catalunya és la nova marca compartida per FECAFAMM i AMMFEINA amb la voluntat de fer un pas endavant, reforçar els seus projectes propis i continuar treballant per a la millora de la salut mental en tots els àmbits, compartint estratègies i optimitzant recursos. Salut Mental Catalunya és l’aposta de FECAFAMM i AMMFEINA per tal de fer més visible la salut mental i generar noves aliances i oportunitats que contribueixin a la millora de la qualitat de vida de les persones.

Aquest és el projecte de Salut Mental Catalunya: contribuir que les persones amb problemes de salut mental participin dins la societat, en igualtat d’oportunitats. Perquè ningú no sigui exclòs i tothom pugui exercir els seus drets com a ciutadà. Perquè totes les persones puguin tenir aficions, amics i feina. En definitiva, perquè puguin tenir una vida plena.

Federació Salut Mental Catalunya és la nova denominació de FECAFAMM (Federació catalana d’associacions de familiars i persones amb problemes de salut mental), creada al 1996 per unir els esforços de les associacions que ja existien a Catalunya.

La Federació aglutina 60 entitats de tot Catalunya de familiars, persones amb problemes de salut mental i amics. Dóna serveis a les entitats federades, a la població en general, treballa per a la inclusió social de les persones amb trastorns mentals i per la millora de les polítiques públiques dirigides a aquest col·lectiu.

Dades Complementàries

Servei que l'ofereix: Atenció a les persones Defensa dels drets Formació Inserció social i laboral Sensibilització social Suport a les entitats
> Darrera actualització: 12/09/2013 11:52
DADES DEL CONTACTE
Adreça
c/Nou de Sant Francesc, 42 08002 Barcelona
Telèfon
93 272 1451
Descarregar PDF
No hi ha cap document
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat