El cartell

El Carnaval de Tarragona

El cartell és obra d'Alba Estrem Nolla. La seva vinculació amb la cultura popular i el disseny gràfic s'ha vist plasmada en alguns cartells de la Festa Major de Pallaresos i també en cartells de la colla gegantera d'aquest municipi, de la qual forma part. 

"Fer el cartell del Carnaval de Tarragona ha resultat ser una feina que m'ha donat la satisfacció i l'oportunitat de representar el que per a mi és l'ànima del nostre Carnaval, les comparses. Podent reconèixer així la gran feina que duen a terme per poder fer tan gran el Carnaval de Tarragona.", ha assegurat. 

El cartell s'emmarca en la plaça de la Disbauxa (plaça Corsini) i representa l'entrada del Rei i la Concubina a la ciutat, que significa l'inici de les festes del Carnaval i és un moment en què totes les comparses juntes, i en grup, el representen.

PROGRAMA CARNAVAL 2024

square_img
14/02/2024

El Carnaval 2024 s'acomiada com a veritable Festa Major d'Hivern de Tarragona

L’alt nivell de les comparses tarragonines i el bon funcionament de la plaça de la Disbauxa, entre el més destacat

Vegeu-ne més
square_img
13/02/2024

Disc 45 guanya el Concurs de Comparses del Carnaval de Tarragona 2024

Colours Fantasy rep el segon premi

Vegeu-ne més
square_img
09/02/2024

La Revetlla del Carnaval s'instal·la a la Plaça de la Disbauxa

Dilluns el certamen Tarragona Drag celebra els seus vint anys

Vegeu-ne més
square_img
07/02/2024

La botifarra d'ou tornarà a ser la protagonista del Dijous Gras als mercats de la ciutat

Es distribuiran racions al Mercat Central i al Mercat de Torreforta a partir de les 10 del matí fins a exhaurir existències

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia del Carnaval de manera ràpida i senzilla!