Esteu aquí: Inici

Ajuntament de Tarragona

Formulari de contacte

Web oficial de l'Ajuntament de Tarragona. Coneix la ciutat, l'ajuntament i els seus serveis. Som Patrimoni Mundial de la Humanitat.
Ompliu aquest formulari per a contactar amb els propietaris del lloc web.
Introduïu el vostre nom complet
(Necessari)
Si us plau, escriviu la vostra adreça de correu electrònic
(Necessari)
(Necessari)
Si us plau, escriviu el missatge que voleu enviar.
Informació bàsica sobre protecció de dades
  • Responsable: Ajuntament de Tarragona.
  • Finalitat: Tramitar procediments i actuacions administratives.
  • Legitimació: Compliment d’una missió realitzada en interès públic o en l’exercici de poders públics atorgats a aquesta entitat.
  • Destinataris: Se cediran dades, si escau, a altres administracions públiques i als encarregats del tractament de les dades. No hi ha previsió de transferències a tercers països.
  • Drets: Accés, limitació, rectificació, oposició, portabilitat i supressió. Es podran exercir mitjançant sol·licitud corresponent en aquesta mateixa entitat.
  • Conservació de les dades: Emmagatzemem les dades durant el temps necessari per poder complir amb les obligacions legals que encomana la normativa administrativa, i sempre, complint almenys amb el temps mínim de conservació de la informació. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d’arxius i documentació.

Li informem que pot exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió i Oposició de les dades personals mitjançat tramitació electrònica o a l'Oficina d'Atenció Ciutadana.

(Necessari)
(Necessari)
Demostra que ets una persona. Quant és 3+2?
Segells de reconeixement d’administració oberta