Colours Fantasy i Disc 45 guanyen el Carnaval de 2020

El Carnaval de Tarragona

El veredicte s'ha fet públic avui dimarts a la plaça de la Font
25/02/2020

Avui dimarts 25 de febrer de 2020 a la plaça de la Font s’ha fet públic el següent veredicte del concurs de comparses i lliurament dels premis del Carnaval 2020.

Els guardons han estat les següents:

Premi Honorífic Anècdota 2020 a la situació circumstancial que, a criteri de la Comissió artística del Carnaval, hagi estat més simpàtica durant la celebració dels actes del Carnaval: a la comparsa a MARRO TALENT, per la disfressa de jurat alternatiu i entretenir el públic durant la Rua de Lluïment.

Premi Honorífic Participació 2020 a la comparsa que, a proposta de la Comissió del Carnaval, hagi assistit a més actes de Carnaval i amb més persones a la COMPARSA LA BALLARUGA.

Premi Honorífic Comparsa Satírica 2020 a la comparsa que, a proposta de la Comissió artística del Carnaval, tingui la temàtica més satírica: COMPARSA LA BÓTA, per fer un ús alternatiu de la ploma en la seva disfressa.

15 Premis Ex Aequo a la Qualitat: a les quinze comparses que obtinguin millor puntuació en la Rua del dissabte i que intervindran en la Rua de Lluïment del diumenge de l’any 2020. Per ordre alfabètic han estat:

 • Amics de la Part Alta
 • Associació Colours Fantasy
 • Associació de Veïns de l’Albada
 • Associació de Veïns Residencial Palau – Torres Jordi
 • Comparsa Carmelites
 • Comparsa Cayo Largo
 • Comparsa Platinum
 • Cromatic Fusion
 • Disc 45
 • Escola de Ball Nou Ritme
 • Escola de Dansa i Comparsa Grup Aerodance
 • Fotem-li Canya
 • La Tàrraco de Luxe
 • Magic Dansa
 • Spectrum Comparsa
   
Comparsa Disc 45. Foto: Laia Díaz
Disc 45. Foto: Laia Díaz

SEGON CLASSIFICAT Trofeu "Ninot del Carnaval", 500 € i organització del Sèquit de la Reina vint-i-setena durant el Carnaval 2021, en què haurà de lluir una disfressa de nova creació i s'encarregarà de portar el Penó de la Reina del Carnaval en el conjunt de la festa i el Cremaller Reial durant els actes de l’Enterrament i Crema: comparsa Disc 45.

PRIMER CLASSIFICAT Trofeu "Ninot del Carnaval", 800 € i organització del Sèquit del Rei Carnestoltes quarantè durant el Carnaval de l'any 2021, en què haurà de lluir una disfressa de nova creació i s'encarregarà de dur el Penó de Carnaval en el conjunt de la festa, i el Cremaller Reial durant els actes de l’Enterrament i Crema: comparsa Associació Colours Fantasy.

El jurat del Carnaval ha estat constituït per Kike Colmenar, programador artístic; Ariadna Fa, maquilladora artística, Lluís Jiménez, dissenyador; Laia Marín, comunicadora audiovisual; Laia Poblado, periodista, i Teresa Sánchez, coreògrafa.

[Capçalera: Colours Fantasy. Foto: Laia Díaz - Ajuntament de Tarragona]

square_img
06/05/2022

El Carnaval de Tarragona participa aquest cap de setmana al Carnaval de Vinaròs

La localitat valenciana retorna la invitació que Tarragona va fer-li el passat Carnaval 2022 com a convidada a la Rua de l’Artesania, conjuntament amb Cartagena i Águilas

Vegeu-ne més
square_img
28/02/2022

El Dol, l'Enterrament i la Crema posaran punt final al Carnaval de Tarragona

Els grups de foc de la ciutat actuaran per primer cop de manera itinerant després de dos anys aquest Dimarts de Dol

Vegeu-ne més
square_img
25/02/2022

Tarragona, a punt per viure el cap de setmana de Carnaval

Tac 12 tv retransmetrà demà en directe la Rua de l'Artesania

Vegeu-ne més
square_img
22/02/2022

La Rua de l’Artesania comptarà amb comparses convidades de diferents carnavals importants de l’Estat

La presentació de la Bóta, el Ninot i la Ninota dona el tret de sortida del Carnaval 2022

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia del Carnaval de manera ràpida i senzilla!