Colours Fantasy i Disc 45 guanyen el Carnaval de 2020

El Carnaval de Tarragona

El veredicte s'ha fet públic avui dimarts a la plaça de la Font

25/02/2020

Avui dimarts 25 de febrer de 2020 a la plaça de la Font s’ha fet públic el següent veredicte del concurs de comparses i lliurament dels premis del Carnaval 2020.

Els guardons han estat les següents:

Premi Honorífic Anècdota 2020 a la situació circumstancial que, a criteri de la Comissió artística del Carnaval, hagi estat més simpàtica durant la celebració dels actes del Carnaval: a la comparsa a MARRO TALENT, per la disfressa de jurat alternatiu i entretenir el públic durant la Rua de Lluïment.

Premi Honorífic Participació 2020 a la comparsa que, a proposta de la Comissió del Carnaval, hagi assistit a més actes de Carnaval i amb més persones a la COMPARSA LA BALLARUGA.

Premi Honorífic Comparsa Satírica 2020 a la comparsa que, a proposta de la Comissió artística del Carnaval, tingui la temàtica més satírica: COMPARSA LA BÓTA, per fer un ús alternatiu de la ploma en la seva disfressa.

15 Premis Ex Aequo a la Qualitat: a les quinze comparses que obtinguin millor puntuació en la Rua del dissabte i que intervindran en la Rua de Lluïment del diumenge de l’any 2020. Per ordre alfabètic han estat:

 • Amics de la Part Alta
 • Associació Colours Fantasy
 • Associació de Veïns de l’Albada
 • Associació de Veïns Residencial Palau – Torres Jordi
 • Comparsa Carmelites
 • Comparsa Cayo Largo
 • Comparsa Platinum
 • Cromatic Fusion
 • Disc 45
 • Escola de Ball Nou Ritme
 • Escola de Dansa i Comparsa Grup Aerodance
 • Fotem-li Canya
 • La Tàrraco de Luxe
 • Magic Dansa
 • Spectrum Comparsa
   
Comparsa Disc 45. Foto: Laia Díaz
Disc 45. Foto: Laia Díaz

SEGON CLASSIFICAT Trofeu "Ninot del Carnaval", 500 € i organització del Sèquit de la Reina vint-i-setena durant el Carnaval 2021, en què haurà de lluir una disfressa de nova creació i s'encarregarà de portar el Penó de la Reina del Carnaval en el conjunt de la festa i el Cremaller Reial durant els actes de l’Enterrament i Crema: comparsa Disc 45.

PRIMER CLASSIFICAT Trofeu "Ninot del Carnaval", 800 € i organització del Sèquit del Rei Carnestoltes quarantè durant el Carnaval de l'any 2021, en què haurà de lluir una disfressa de nova creació i s'encarregarà de dur el Penó de Carnaval en el conjunt de la festa, i el Cremaller Reial durant els actes de l’Enterrament i Crema: comparsa Associació Colours Fantasy.

El jurat del Carnaval ha estat constituït per Kike Colmenar, programador artístic; Ariadna Fa, maquilladora artística, Lluís Jiménez, dissenyador; Laia Marín, comunicadora audiovisual; Laia Poblado, periodista, i Teresa Sánchez, coreògrafa.

[Capçalera: Colours Fantasy. Foto: Laia Díaz - Ajuntament de Tarragona]

square_img
25/02/2020

Colours Fantasy i Disc 45 guanyen el Carnaval de 2020

El veredicte s'ha fet públic avui dimarts a la plaça de la Font

Vegeu-ne més
square_img
19/02/2020

L’arribada del Carnaval omple de festa i colors els mercats de Tarragona

El Rei i la Concubina visitaran el Mercat de Torreforta divendres a la tarda

Vegeu-ne més
square_img
18/02/2020

El Ninot, la Ninota i la Bóta reinvidiquen un món més sostenible per a aquest Carnaval 2020

La presentació ha tingut lloc aquest matí

Vegeu-ne més
square_img
29/01/2020

Carnaval 2020: el Rei i la Concubina estrenen gala al Teatre Tarragona

Les 29 comparses inscrites i les 20 entitats participants ompliran la ciutat de disbauxa i diversió

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia del Carnaval de manera ràpida i senzilla!