Jurat 2010

El Carnaval de Tarragona

Jurat 2010

El jurat del Concurs de comparses del Carnaval de Tarragona 2010 estava format per:
 
Salvador Mimbrera Palomares. Salou (Tarragonès). Tècnic de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Salou des de l’any 2001. Responsable, entre altres, de desenvolupar els programes de les Nits Daurades i del Cós Blanc.  
 
Lluís Calduch Ramos. Barcelona (Barcelonès). Coreògraf, director de l’Esbart Ciutat Comtal des de fa més de 25 anys. L'any 1980 forma part del cos de dansa de l'Esbart Dansaire de Rubí col·laborant en l’equip de muntatge dels espectacles El Carnestoltes (coreografia de l’Albert Sans), i Setmana Santa (espectacle teatral amb textos de Salvador Espriu, dirigit per Enric Majó i coreografiat per l’Albert Sans). Ha presentat les seves creacions coreogràfiques arreu de Catalunya, destacant les representacions realitzades dintre dels cicles de programacions estables dels següents teatres: Mercat de les Flors de Barcelona, Teatre Metropol de Tarragona, Teatre Fortuny de Reus i Teatre Kursaal de Manresa.
 
Andreu Puig Martí. El Pont d’Armentera (Alt Camp). Cap de fotografia del grup editorial dels diaris El Punt i Avui. Ha desenvolupat la seva tasca professional a la ciutat de Tarragona i en l’actualitat a Barcelona. És ampli coneixedor de la realitat festiva del país.
 
Pau Fernández. Barcelona (Barcelonès) Indumentarista i Tècnic de Cultura. Treballa en l’àmbit de la gestió cultural, programació, teatre, escenografia, estilisme, etc.Ha treballat a la Facultat de Ciències de la Educació, a l'Aula de Dansa amb classes de la Història de la Indumentària des de la Edat Mitjana fins al segle XX amb especial incidència al vestit tradicional als Països Catalans.
Especialista en el disseny i confecció de vestuari per a òperes, teatre i dansa. Ha treballat als equipaments següents: Teatre Lliure, al Gran Teatre del Liceu, Teatre Nacional de Catalunya, Ca L’Estruch i La Faràndula de Sabadell, Factoria Mascaró, Cia. Marta Carrasco, Temporada Alta, Principal de Girona, Teatre Bartrina i Teatre Fortuny de Reus, Teatre Metropol de Tarragona, etc.
 
Abiguel Biscarri Garcia. Torredembarra (Tarragonès). Tècnica de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Torredembarra fins a l’any 2008, on desenvolupa, entre altres, els programes de les festes majors de Santa Rosalia. Gran coneixedora del món festiu de les nostres comarques.
 
Francesc Sans Bonet. Valls (Alt Camp) Músic. És professor de sac de gemecs en diverses escoles de música popular. També ha sigut l’impulsor de diverses formacions musicals enfocades en aquest àmbit, com és el cas de Sonadors Bufalodre del Camp de Tarragona. És membre de la comissió de música popular que prepara les Festes Decennals de Valls per al 2011.

 

square_img
13/02/2018

L'Escola de Ball Nou Ritme amb la seva deesa de l'hivern Skadi guanya el concurs de comparses del Carnaval de Tarragona 2018

En segon lloc s'ha classificat la comparsa Cromatic Fusion amb 'El guardià del zodíac i la seva deessa’

Vegeu-ne més
square_img
09/02/2018

Aerodance guanya la Disfressa d'Or 2018

El segon premi va ser per a la comparsa La Ballaruga

Vegeu-ne més
square_img
07/02/2018

Els Xiquets i la Colla La Bóta organitzen el divendres més popular de Carnaval

La Farra dels Ninots recorrerà la Part Alta fins acabar al Ball de Disfresses de la plaça dels Àngels

Vegeu-ne més
square_img
06/02/2018

La presentació de la Bóta i el Ninot i la Ninota donen el tret de sortida al Carnaval de Tarragona

Pere Estadella i Jordina Ros de l’Associació per a la Conservació de les Figures Festives han presentat els elements d’aquest any

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia del Carnaval de manera ràpida i senzilla!