Aquest divendres s’estrena el documental dels 40 anys del Carnaval de Tarragona

El Carnaval de Tarragona

El gran públic podrà veure l'audiovisual aquest dissabte per Tac12 i les xarxes socials municipals
11/02/2021

Aquest divendres 12 de febrer, a les 19.30 h, l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, assistirà a l’estrena del documental dels 40 anys de Carnaval al Teatre Tarragona. S’obriran portes a les 19 h per a l’entrada del públic, per accedir a la sala on sonarà la música en directe de Mr. Jack des de l’escenari. Un cop hagi arribat l’alcalde s’interpretarà la cançó "Lluitant per un somni" de Carles Carrasco, que va composar per a la Disfressa d’Or 2019 i seguidament i per primera vegada, la cançó "Compàs emmascarat", que Carrasco ha creat enguany i que vol esdevenir la banda sonora original del carnaval. 

A patir d’aquí iniciaran els parlaments per part de l’alcalde, acompanyat del periodista i director del documental, Carles Cortés. Recordem que l’enregistrament ha anat a càrrec de Morris Produccions i la coordinació de Jordi Viñolas. Al documental que hi han participat més de 40 persones. Algunes hi han estat entrevistades, mentre que d'altres hi han ofert imatges i vídeos antics. El documental també ha comptat amb la col·laboració de l’Arxiu Municipal.  

L’acte de divendres no estarà obert al públic general. S’han convidat expressament els protagonistes i persones directament implicades amb el Carnaval, però recordem que s’emetrà dissabte 13 de febrer per Tac12 tv i xarxes socials municipals. A partir d’aquell moment estarà disponible per a tothom al YouTube e Tarragona Cultura.

square_img
26/01/2023

El Carnaval de Tarragona recupera tots els seus actes tradicionals

Tornen la Disfressa d’Or, la Baixada del Pajaritu i la Rua de Lluïment després de dos anys sense celebrar-se amb motiu de la pandèmia

Vegeu-ne més
square_img
28/12/2022

Dijous surten a la venda les entrades per la Disfressa d'Or

Últims dies per inscriure’s als diferents actes del Carnaval de Tarragona 2023

Vegeu-ne més
square_img
15/12/2022

Obre el termini per participar a la Rua de l'Artesania i a la Rua de Lluïment del Carnaval 2023

Aquest divendres també s’obren les inscripcions per presentar propostes d’actes per incloure al programa de Carnaval

Vegeu-ne més
square_img
06/05/2022

El Carnaval de Tarragona participa aquest cap de setmana al Carnaval de Vinaròs

La localitat valenciana retorna la invitació que Tarragona va fer-li el passat Carnaval 2022 com a convidada a la Rua de l’Artesania, conjuntament amb Cartagena i Águilas

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia del Carnaval de manera ràpida i senzilla!