Avui inicia el regnat del Carnestoltes i la Concubina del Carnaval de Tarragona

El Carnaval de Tarragona

Demà, Dijous Gras, arribarà la Disfressa d’Or i divendres els més petits prendran el protagonisme, amb la Rueta

03/02/2016

El dimecres 3 de febrer a partir de les 19h, el Carnestoltes XXXV i la Concubina XXII faran la seva entrada a la ciutat per esdevenir els protagonistes del Carnaval 2016 i ho faran des del Teatre Tarragona, acompanyats dels penons i estendards corresponents. Des d’allí i passant per la Rambla Nova, Sant Agustí i Portalet, arribaran a la Plaça de la Font on els estaran esperant les autoritats municipals per lliurar-los la vara de comandament de la ciutat. A continuació es farà l’esperat Sermó del Carnestoltes i la Concubina. Seguidament es farà el Tomb del Rei Carnestoltes i la Concubina per les diferents seus socials.

Demà, Dijous Gras, ja sota el regnat dels Reis del Carnaval 2016, durant tot el matí es podrà fer un tast de la popular botifarra d’ou al Mercat Central i de Coca de llardons a la Rambla Nova; entre altres actes destacats. Ja a les 22h arribarà un dels moments més esperats del Carnaval com és la Disfressa d’Or, que per segon any consecutiu es farà a la TAP.

Divendres serà el torn dels més petits amb el Tombet del Rei i la Concubina per diferents escoles i la rueta de les escoles, a partir de les 15.30h a la Rambla Nova, que anirà acompanyada de diferents activitats d’animació infantil per tal d’amenitzar la festa. Al vespre, a partir de les 20h, i amb la Colla La Bóta, els Ninots aniran de festa i a les 20.30h es podran sentir les xirigotes de Carnaval al Magatzem. Ja a la nit ,a les 22h serà el torn del concert d’Antonio José, altra vegada a la TAP. 

> Més informació

square_img
04/12/2019

Aquest dilluns es posen a la venda les entrades de la Disfressa d’Or

L’acte, un dels més esperats del Carnaval de Tarragona, tindrà lloc a la Tarraco Arena el 16 de febrer de 2020

Vegeu-ne més
square_img
03/12/2019

Obert el període per presentar propostes d’actes al Carnaval de Tarragona 2020

Les inscripcions es poden formalitzar electrònicament fins al 3 de gener

Vegeu-ne més
square_img
05/03/2019

Els samurais de Sinhus Sport guanyen el concurs de comparses del Carnaval de Tarragona 2019

En segon lloc ha quedat classificada la comparsa Som i Serem amb la seva 'Fantasia Masai'

Vegeu-ne més
square_img
26/02/2019

La presentació de la Bota, el Ninot i la Ninota dona el tret de sortida al Carnaval de Tarragona

L'acte de presentació ha tingut lloc aquest matí

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia del Carnaval de manera ràpida i senzilla!